Zeyna0601 Bebeğim gribal enfeksiyon geçiriyor 1 haftadır bir kaç gündür ateşi geçmişti bugün 38 e kadar çıktı calpol verdiğim halde soğuk uygulama da yapıyorum ne yapmam lazım doktora gideyim mi 😞
KuzeyinAnnesi03 Zeyna0601 geçmiyorda 3 günden sonra kesinlikle gidilmeli hemşireyim büyük ihtimalle enfeksiyon kapmış olabilir canım.
kuzeytobaby Zeyna0601 benim oğlumun da üç gündür ateşi bir yükseliyor bir düşüyor. En düşüğü 38.2 siz düşünün. 39.6 yı gördüm max. Ilık duş aldırıyorum calpol dolven dönüşümlü veriyorum. Yarın geçmezse götürücem. 15 aylık benim oğlum sizinki kaç aylık ?
kukuliiii Zeyna0601 aynı şey başımıza geldi serumla iğneyle bile düşmedi sürekli calpol soğuk uygulama derken 4-5 gün sonunda ateş düzeldi hastalıkta 10 gün sürdü
Zeyna0601 KuzeyinAnnesi03 gidiyorum kaç kere gittim agumentin verdiler 2 gündür geçmişti bugün yine başladı yine gittim sabah kulak enfeksiyonu var geçmemiş dedi dozu biraz arttırdı ama hala ateşi var 38 oluyor 37.6 en düşük
meyremce Doktora gittiniz mi daha önce? Ateşi yükselip düşüyorsa ya da hiç düşmüyorsa sıkıntı olabilir. Kanda crp yüksek oluyor bizim genelde ilaç yerine serum daha iyi geliyor bize. Size kalmış tabii ki ama ben olsam götürürdüm ateş sıkıntı çünkü
Zeyna0601 meyremce kaç kere götürdüm cmrts gününden beri acildeyim normal poldeyim değişen hiçbir şey yok sanki yavruma bir şey olacak gibi diken üstündeyim soğuk uygulama duş calpol aklınıza ne geliyorsa hepsini deniyorum
meyremce Zeyna0601 serum takıldı mı? Ya ilaç geç tedavi ediyor serum direk anında etki ediyor bize. Ondan ben gündüz değilde acile akşam gidiyorum. Ateşten dolayı zaten kanda mikrop enjeksiyon çıkınca ilaç yerine serum istiyorum. Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Zeyna0601 meyremce bebeğim 10 aylık serum takmadılar antibiyotik ateş düşürücü kullanıyorum düzelmişti aslında ama yine bugün böyle oldu
Zeyna0601 kuzeytobaby bizim en yüksek 38 oluyor 10 aylık benim de bebeğim antibiyotik calpol kullanıyorum düştü şimdi şükür biraz
KuzeyinAnnesi03 Zeyna0601 inşallah canım çok fazla antibiyotik kullanımı da iyi değil o yüzden ben tercih etmiyorum geçmiş olsun hemen iyileşir çocuklarımız hasta olmasa keşke
Zeyna0601 kukuliiii yine ateş fırladı bizimde soğuk uygulama yapıyorum düşmüyor götürücem birazdan çok moralim bozuk
Zeyna0601 KuzeyinAnnesi03 inşallah maalesef önceki antibiyotiği eşim gece almıştı dozunu sormamış bende az vermişim biraz etki etmemiş enfeksiyon olmasaydı vermezdim zaten dedi
vogue Corona salgını var bende aynı şikayetle gittim test yapıldı ve pozitif çıktı. Test yaptırmanızı öneririm