erdemeda Merhaba biz 5.5 aylıktan beri başladık ek gıdaya tadım olarak ilerliyorum ve 3 gün kuralı ile havuç tatlı patates kabak yoğurt ve bi kaç meyve tattık bazılarında başarılı olduk bazılarınj sevmedik başka ne tattırabilirim ne yapabilirim ben en azında 8. Ayıma kadar tadım şeklinde ilerlemek istiyorum zorlamadan usul usul ve en fazla 2 çeşit karıştırarak verme taraftarıyım öyle 4 5 çeşit bulamaçları yapmak istemiyorum çocuk ne yediğini bilsin tadını alsın istiyorum bana bi yardım edelim hanımlar ne kadar vereyim neler vereyim başka
Dejajavu 7 aylık dan itibaren bizim yediğimiz yemeklerden tuzsuz ayırıp ( pütürlü) veriyordum . 8 aylıkken kuru fasülye pilavına kadar ezerek verdim . 1 yaşında olacağız . Ne yersek o yani özel tarif yapmadım .
Dejajavu Arkadaşımın bebeği de 1 yaşında olacak hala seze meyve püresi veriyor . O da ayrı bi değişik tadım ayları gibi mama yapıyor
3kedili2bebekli erdemeda ufak ufak çorba basla annesi mercimek, ezogelin, yayla, tarhana, sebzeleri parmak şeklinde yap ver daha hala doyum ayında değil 2 yemek kaşığı çorba içsin faydasi olur tadına alışır hem