mommandboy kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz? illa bebeğinizin mırıldanıp istemesini bekliyor musunuz yoksa saatli mi veriyorsunuz?
sinemnas mommandboy kızım 34 günlük göğüslerim iltihaplı egzama oldu stresten dolayı sütüm gittiği için mamaya başladık ben de anlamıyorum bu durumu yarım saat önce 90 ml Üç Ölçek mama verdim 15 dakika geçmedi gazini almama rağmen aranmaya başladı tekrar mama verdim içti 1 saat aralığı koymadım acıktığında veriyorum
Sydnr mommandboy 3 saatte bir 120 geceleri 150 ml veriyorum. Hipp, golden goat verdiğim zamanlar 3 saatte bu kadar icmiyordu 90 i zor iciyorduk ama aptamili bitiriyor. 4 ay 25 günlük
atlasmommm 9 aylık ortalama 5 6 saatte 1 veriyorum yani günde 2 kere mama ama ek gıdayı 3 öğün ek gıda doyurmazsa mama veriyorum doyurursa mama vermiyorum örneğin sabah 8 mama öğleden sonra 3,5 da mama akşam 10 da mama aralarda da ek gıda
guls_m sinemnas biz de öyleyiz,saat başı 90 cc mama verdiğim oluyor.. acaba doymuyor mu? Hipp marka mama kullanıyoruz
atlasmommm mommandboy emiyordu 2 saatte bir bazen saat başı ağlıyordu uzatamıyordum yaaa berbat bi dönemdi
Kuzeynepp mommandboy bnmde sütüm az oldugu için hem mama hem meme ilerledm o aylarda iki saatte bir 60 la başladım sonra 90 cc ye çıkarmıştım. Bana hemsire emzirrken iki saatte bir mama veriyorsanz 3 saatte bir demişti ama bn iki saatte bir besledim.