tugbaninpenceresi Arkadaşlar bebeğimde egzama oluştu, kolunda küçük, ama neden oluştu anlamadım, şampuandan mı oldu acaba mustela kullanıyorduk, yarın doktora götürücez, bunu yaşayan var mı
Hbablkbs tugbaninpenceresi evet bizimde ayaklarımızda çıktı egzama doktor krem verdi 4 gün kullanmalık 2. Gündeyiz inşallah geçer 😔
sarisipsi tugbaninpenceresi bizde yaşıyoruz aynısını oğlum 5 aylık heryerinde kızarıklıklar döküntüler oldu gece 12de acile gittik çocuk dr u gördü pazartesi cildiyeye randevu aldık bizde mustela kullanıyoruz ve hiç bi işe yaramıyo
tugbaninpenceresi @NhLpRn şimdi uyudu canım, kırmızı, elimi sürdüğümde kuru, benim 4-5 sene önce elimde egzama olmultu ona benzettim
Meva_04 tugbaninpenceresi ek gıdaya başladınız mı benim kızımda da çıktı ve yumurtaya alerjisi olduğunu öğrendim krem kullandık geçti küçük kırmızı yuvarlak gibi ekleyince putur putur oluyor ve kuru bende egzama zannettim ama egzama çıkmadı içinizi ferah tutun
Gizem_li Benim bebeğimde de egzema doktor hayvansal gıdaları yasakladı mustelanin şampuanı ve nemlendirici kremini kullanıyorduk ama maalesf geçmiyor tam geçicek gibi oluyor tekrar başlıyor ve şu bir kaç gündür ciddi oranda azdı aşırı kaşıntıları ve deri döküntüleri oluştu sadece yüzünde değil vücudunda da çıkmaya başladı ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüyorum yavrum ağlayıp sizlandikca 😔
NhLpRn o zaman bir de buna bakar mısınız dediğiniz böyle bişey mi? [url=https://hizliresim.com/kMqyj7][img]https://i.hizliresim.com/kMqyj7.jpg[/img][/url]
Mutluluk NhLpRn benim oğlumun yanakları da böyle yaklaşık 1 haftadır. Sizinki gibi ayni Nedenini biliyor musunuz sizde neden var
tugbaninpenceresi @Gizem_li ah canım benim ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm anne olduktan sonra bebeklere çocuklara daha da fazla hassaslaştım inşallah bir an önce iyileşir bebeğiniz😔 egzama yüzden başlıyormuş genelde şimdi internetten araştırıyordum, bizimkinin kolunda omzuna yakın yerde 5 kuruş büyüklüğünde kırmızı ve kuru, yarın doktora gidicez ne diyecek bakalım. Biz uyku rutini oluşturduk ve hergün yıkamaya başladık ondan sonra çıktı bu, acaba hergün yıkamaktan mı oldu çok üzgünüm
tugbaninpenceresi @Hbablkbs çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer😔 ama neden oluyor bu, sık yıkamaktan mı acaba biz hergün yıkıyoruz
tugbaninpenceresi @NhLpRn hayır canım böyle değil, 5 kuruş büyüklüğünde baya kırmızı ve elini sürdüğünde kupkuru
Gizem_li Sağol can umarım biran evvel bu sıkıntıyı çeken bütün bebekler iyileşir gerçekten çok zor birşey ağlıyor kaşınıyor ama birşey yapamıyorsun bize doktor hergun yıka dedi vücudu nemli tutmak için anlamıyorum ki herkez farklı birşey söylüyor benim bebeğimin yüzünde başladı şuan her yerine dağılmış durumda gurbette yaşıyoruz burda alerji testi yapmiyorlar bir hafta sonra memleketime Ankara'ya gidicem hemen alerji doktoruna götürücem çocuğumu insaAllah bir çaresi bulunur
tugbaninpenceresi @Gizem_li inşallah canım ya 😔 bizim 5 aylık, ilk zamanlar da vücudunda yüzünde kırmızı noktalar oluyo sonra kendi kendine sönüyordu sonra birden yüne çıkıyordu doktora götürdük sıcaktandır dedi, kat kat giydirmiyorum eve termometre aldım evi kararında sıcak tutuyorum ama o kırmızı noktalar gidip geliyo sürekli ama tamamen hiç kybolmuuo, şimdi de bu egzama çıktı, ben de alerji testi yaptırmak istiyorum
Gizem_li tugbaninpenceresi benim bebeğimde öyleydi iki aylıkken hafif kızarıklık şekilde başladı yüzlerinde doktor öpmekten opmeyin dedi ama gittikçe çoğaldı bencede canım geç kalma test yaptır düzelmiyor çünkü hatta gittikçe artıyor maalesef bebeğimin iltihaplanmaya başladı kasıyor kanıyor falan çok zor bir duum ya 😣
tugbaninpenceresi @Meva_04 biz daha ek gıdaya başlamadık canım ya öyle olsa hemen derdim yediği yaptı herhalde diye ama neden oldu anlamadım, uyku rutini oluşturalım diye hergün banyo yapmaya başladım ondan sonra oldu sürekli yıkadığım için mi oldu acaba ya 😞
Meva_04 tugbaninpenceresi o zaman bir süre duru suyla yıkayın keselemeyin sabun şampuan VS kullanmayın belki onlardan kaynaklidir
Meva_04 tugbaninpenceresi test yapmama gerek yok üç gün kralını uygulayın üç gün verin üç gün bittikten sonra vucudünü kontrol edin ben öyle yaptım ve yumurta vermeyi biraktimgecti bir hafta sonra
Mstfcnr Benim oğlum da 5 aylık doktoru memorial de aynı şekilde yanağında ve kollarında dösünde var egzama yünlü giydirme terletme mustelanın şampuan ve kremini kullan dedi geçmez ise alerji açısından değerlendiririz dedi ben sonra corasetin diye bi krem önerdi 30 ml 65-70 arasında değişiyor ondan aldım sürdüm yüzü ve dösündekiler geçti ama kollarında hala var tavsiye ederim yani trenyolda da bulabilirsiniz