papatya09_ Kızım ana okuluna gidiyor bugün ögretmen seslendigimde bana cvp vermiyo iki sesleniyorum sonra cvp veriyo evde cvp veriyo badir cvp vermez ne olabilir
berenselen papatya09_ okul kalabalık ve sesli olduğu için belki dikkatini toplayıp öğretmene cevap veremiyo olabilir benim 5 yaşında kızımda öyle dikkat eksikliği var başka yere dikkatini verince bizi bazen duymuyo veya geç cevap veriyo
gammzisko papatya09_ Bazen çocuklarda geniz etine bağlı kulakta sıvı birikmesi yaşanabiliyo bu yüzden KBB kontrolü tavsiye etmiş olmalı öğretmeniniz. Geçen sene oğlumda da yaşadık biz bunu. Mutlaka gidin içiniz rahat etsin
papatya09_ Sadeturkkahvesi öğretmen illa kulak burun boğaza götürün diyo kulağında biseyi yoksa rehber öğretmene göndereyim diyo
Karmom papatya09_ götürün siz de ne olacak emin olursunuz. Öğretmen gözlem yapmış ve uyarmış daha ne istiyorsunuz.
Sadeturkkahvesi papatya09_ yani bi götürün içiniz rahat etsin ama bence kalabalıktan ve uğultudan farketmiyo
papatya09_ Karmom biz o kadar sorumsuz bi aile değiliz götürdüm de gine götüreyim ama eve gelince bn de sesleniyorum cvp veriyo ama okula gidince
melasaf papatya09_ Oğlum da her kış sıvı birikmesi oluyor. Evler daha sessiz bir şekilde sizi duyuyordur. Okulda hem dikkat kesiliyorlar hem de gürültü oluyor ister istemez. Önlemden bir şey olmaz kbb görsün nolcak ki?
papatya09_ Bebeknaz evde adıyla söylüyorum artık dk başı sesleniyorum efendim anne diyo kısık sesle normal bi sesle