deletedmom211 Kızlar 20 günlük bebeğim. 40dan sonra neler düzene giriyor ne gibi değişiklikler oluyor yazar mısınız lütfen🙏 Çok gazı var bazı geceler hiç uyumuyor ağlıyor resmen kıpkırmızı oluyor uyku hiç yok gazına bi çare zaten bulamadım ki daha çok minik😔 mememi sadece on dakika emiyor bazı günler de bi saat 🤷♀️ Mama takviyesi vardı yavaş yavaş bırakmak istiyorum sadece meme alsın istiyorum daha erken mi bi ay sonra mı bırakmalıyım doktorum arada verebilirsin dedi ama çok ilgili değil.
Deletedmom006 deletedmom211 bende olani soylim. En gec saat basi kalkardi ama en azindan deliksiz yatardi bir saat. Ama artik 5 dk da bir mizmiz aglamalari var. Her dakka pis pislanmak istiyor. Uyumuyor. Eskisi kadar uyku falan hiiiiic kalmadi. 40 ini cok bekledim degissin diye simdi tovbe ediyorum. Uyanik kaldigi gibi susmuyor daaa. Oyun zamanu degil oyle agliyor. Susmuyor hic. Gaz problemi de gecmiyor hatta ataklari basliyor.
Birumayvarmis deletedmom211 ay hayır ben umutlanmak istiyorum, daha 17 günlük ama bizi de kendini de mahvetti. Gaz ve reflü hat safhada ,zaten ancak 2 gündür emzirebiliyorum (şükür) çocuğum ağlamaktan büyüyemedi sanki ya.nolur 40 ında ümitli olalım 😍
aselin_annesi deletedmom211 uyku olayımız çok azaldı sürekli uyanık neredeyse hep meme istiyor (emzik tutmadı) saatlerce kolumda kucağımda ayırsam ağlıyor tam uyuduğu zaman bırakıyor gaz sancılarımız başladı öyle gecenin bir yarısı uyanıp anne kız çılgınlar gibi sabahlıyoruz sessiz bir şekilde tavanı izliyoruz 😂 saat 6 deyince hemen ıyanıyoruz uyanıksak daha uyumuyoruz
deletedmom211 Birumayvarmis ben umutla bekliycem ya. Kimyon çayı içmeye başlıyorum bugün hatta şimdi içiyorum inşallah gaza faydası olur bi dene istersen. Bide bixe büyümüyor gibi geliyor bana da aynı gibi geliyor ama emin ol büyüyorlar 🙏
deletedmom211 aselin_annesi ben gaz damlası veriyorum arada metsil veriyoeum sanırım damlanın tadı çok güzel damlayı agzına yada emzigin ucuna bi damla damlatıp emziği tutturuyorum emiyor bu şekilde bi dene istersen belki tutar emziği
Birumayvarmis deletedmom211 çayını içmedim direk yuuttum kimyonu 🙈🤪çayına da bakayom. Ben de ümitle bekleyeceğim .😍😍😍😘😘😘