Kajsjaja Günaydın hayırlı cumalar. Oğlumun 9. ay kontrolünde kan vermiştik hemogram sonucu 8.8 geldi çok mu düşük bir değer korkmalı mıyım anlayan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
112canan112 Kajsjaja alt sınır 11 diye biliyorum ama yanlış yönlendirmeyim en iyi açıklamayı doktorunuz yapacaktır geçmiş olsun 🌼
miran21 Kajsjaja merhaba bizde kan verdik bizim de değerlerimiz düşük çıktı ama toplam değere nerden bakıyoruz onu bilemedim daha doktor kontrolüne gitmedik benimde aşırı kafama takıldı
bibibibiskrem Kajsjaja oglumunda 9 çıkmıştı 1 yaşa kadar bu değer normal bebeklerde 1 yaşa kadar kansızlık olur duzenli kan damlasını ver yeterli demişti doktorumuz şuan 13.5 aylık 19 a yükselmiş damlasını pek vermiyorum gaz yapiyo diye pekmez vs veriyorum
Kajsjaja 112canan112 doktor başka testlerde istedi ona göre konuşacağız tekrar ama kafama çok takıldığı için sormak istedim çok sağ olun teşekkürler :)
Kajsjaja miran21 hgb yazan değere baktık sadece sağlık ocağında sadece hemogram bakılmış çocuk doktorumuz bütün testleri istedi onu bekleyecegiz
Kajsjaja aynur_55 kullanmıyordum düzenli olmamakla beraber ocean demir damlası veriyordum ama çok nadir
Kajsjaja bibibibiskrem inşallah bizimki de normal bir durumdur sağlık ocağındaki doktor korkuttu biraz altında mutlaka bir şey vardır falan diye ama teşekkür ederim biraz rahatladım yorumunuza
Kajsjaja mysozclk diğer tahlilleri çocuk doktorumuz istedi yaptırdık pazartesi çıkacak ona göre tedavi başlarız gerekirse dedi