Azraada58 Ladimaki hamileliginizden 32 haftaya kadar sigortanız varsa sskya gidip dogum parası basvurusu yapıyosunuz
Eizeee Ladimaki e devlet ten bakın Ptt üzeri kurum ödemeleri gibi bişey yazıyor oraya girin hesabınıza aktarılacak para varsa belli zaten her hangi bir banka hesabınıza aktarabilirsiniz bankaya gitmeden
Ladimaki Azraada58 yok hayır yanlış telâffuz ettim kendimi. Bu devletin verdiği bir para varmış.? 1 çocuğuga 400 ikinci çocuk 3üncu çocuk öyle birşey varmış. O konuda bilgi almak istiyorum.
Minnakordek Azraada58 şimdi hiç bilmiyorum o tarz şeyleri ben kamuda memurum bana da veriliyor mu birde ne kadar bı miktar verilecek
merve8126 Ladimaki ptt ye yatan bir para başvuru yapmadan yatmıyormuş aile sosyal politikalara başvuru yapılıyormuş ama bende yeni doğum yaptım daha bende almadım başvuru yapmadık
denizalismom Minnakordek hayır . Sadece emzirme ödeneği alabilirsiniz. Memurlar her ay maaş almaya devam ediyorlar.
mucizemm94 Size en yakın sosyal hizmet bakanlığına gidip başvuru yapıyorsunuz daha sonra PTT den paranızı çekebilirsiniz