rumeysa06 e bebek matlardan içebilirsiniz bol su, hoşaf, Tahin pekmez, Dereotu, bulgur pilavi,
hurma incir , papatya cayi ,kuruyemis bestlak ve solgar takviyesi, birde enn önemli detay kimyon Çayı ve ondan da önemlisi dut kurusu cayi 😅 dut kurusu cayini günde 3 4 5 kere için normal çalmış gibi en en çök faydasını gördüğüm şey bu oldu incir ve hurma da sute birebirdir hoşafı anneniz sureklu yapsın bunları 1 hafta 10 gün düzenli yapın kesinlikle artış fark edeceksiniz sonrasında rutin olur zaten
Anne Sütü Artırıcı Çay Tarifi;
1.5 litre demliyoruz ve sabahtan akşama kadar tamamını içiyoruz
Not - ʙᴜ çᴀʏ ᴛᴀʀɪꜰɪɴɪ ɢüɴ ᴀşıʀı 10-12 ᴋᴇᴢ ʏᴀᴘıɴ ᴠᴇ ᴅᴀʜᴀ ꜱᴏɴʀᴀ ᴀʀᴀ ᴠᴇʀɪɴ
Malzemeler: İçindekilerden ısırgan kuru ot olmalı
• 1 tutam ısırgan otu
• 1 yemek kaşığı çemen otu
• 1 yemek kaşığı anason
• 2 çubuk tarçın
• 1 çay kaşığı kimyon
• 2 dilim limon
Hazırlanışı: Kaynar 1 bardak suda 3 saat çemen otu tohumunu bekletin. Isırgan otu ve anasonları 1 bardak kaynar suda 3 saat bekletin. 1,5 litre suyun içine çemen otu tohumu suyunu ve ısırgan otu/anason suyunu süzerek ekleyin. İçine kimyon çubuk tarçınları ve limon dilimlerini ekleyin.
Gün boyunca tüketebilirsiniz.
Soğuk içebilirsiniz.
Birde dut kurusu ve kuru kayısı Kuru armut ve elma yi 8 bardak suda şeker katmamadan hoşaf gibi pişirin için
Ben Kuru armut ve elma bulamayıp tanesini koymustum içerken de tanelerini de yemiştim
Ben sütüm az olduğu için Emzirme danışmanlığı almıştım bunlar sayesinde çok şükür ki sütüm geri geldi sizde mutlaka deneyin bu çayları kullanirken bi gün ekstra olarak dut kurusu cayi 1 gün Papatya çayı içerdim kefirde çok güzel Süt yapıyor
Bu arada bebegin emmesiyle sağım asla bir tutma Bebek ger zaman daha çok emer sen Emzirme sonrası sağımın zamanla faydasını göreceksin belki 1 ayda sadece emzirdigin göğsünü sag diğeri kalsın ki Bebek tekrar emmek istese Süt olsun
Göğüslerin zamanla yumusayacak hiç stres olma memeler terbiye oluyor derler bebegin emmesine düzene vs alıştığı için Süt hiç bitmiyor memede için rahat olsun sadece akisi yavaşlar
Bu arada benim bebeğim 6 aylık şuan hiç sağım yaptığımda Süt gelmez düşün ama Bebek doyuyor ona kadar Süt var çünkü inşallah hepsinin faydasını gorurusun bu konuda çok çekmiş biri olarak hepsini düzenli uygula 2 hafta falan