aryabebek473_ Arkadaşlar bebeğim 14 günlük bgun yıkadım maalesef başka evde kaldık bgun beresinj evde unutmuşum takamadim 26 derece sıcaklıkta kundakli yatirdim bere takmadığım için hastalanır mi ?
lena00 aryabebek473_ 26 derece gayet yeterli derece unutma ki çocuklar soğuktan değil sıcaktan hasta oluyor
MnkKrtl aryabebek473_ nerdeyse hiç şapka bere takmayan ben ☺️ Allaha şükür hiçte hastalanmadı oğlum şuan 22 aylık bu zamana kadar sadece bi kere hasta oldu oda hafif atlattı. Bişey olmaz yani içinizi ferah tutn
Rwerdst aryabebek473_ ben hiç bere takmadım bu yaşına kadar. 14 aylık. Sadece ilk odaya geldiğince taktık o kadar. Sorma hiç takmadık. Ne banyo sonrası ne dışarıda. Çok takılmayın böyle şeye. Kundakta yapmadım. İnce giydirdim hep 😅😅 kafasına bir şey takmayı hiç sevmiyor
ffulya aryabebek473_ ben hiç takmadım havalar çok sıcak diye bebeği sıcak daha fazla hasta eder her zaman mottonuz bu olsun hayatı boyunca sıcağa sıkı giyinmeye alıştırmayın
ebruelanur Ay hiçbir şey olmaz benim oğlum toplasan 2 gece bere ile uyumuştur hayatta sevmez hiç takmadık
Aselinannesi0655 aryabebek473_ temmuzda dogum yaptım ankara sabaha karşı buz oluyor hiç bere eldiven takmadım. Çok sarıp sarmalar iyi degil biraz gevşeyin