Aminehumamoms Kızım sağ göğsümü emmek istemiyor neredeyse 1 aydır emmiyor gece uyurken bile versem ağlıyor hemen anlıyor onun oldugunu solla emziriyorum bende sütüm kesilirmi hepten ne yapıcam ya 9 aylık bebeğim
lena00 Aminehumamoms emmediği sürece sağım yap aksi halde göğsün boşalmadıkça yeni süt üretimi olmaz. Emmeyen göğsün içinde farklı pozisyonlarda emzirmeyi dene sakın pes etme benimde başıma geldi her türlü pozisyonda tutturmaya çalıştım tam anlamıyla içmedi ama zaman geçtikçe kendi pozisyonda içirmeye doğru yol aldım bir zaman sonra oda alıştı bu sorunu aştık. Zaten zar zor içiyordu kızım bayağı zorlanmıştım ama pes etme sürekli teklif et
Aram33 Aminehumamoms sağ göğsünüze sol göğsünüzdeki gibi alın tutun bir süre sonra almaya başlar.ben 1 hafta falan uğraşmıştım. Biraz zor oldu ama döndü
mrv2020 bebeğim 9 aylıkken sol göğsümü emmeyi bıraktı ve ne yaptıysam geri almadı. Şu an 19 aylık tek göğüsle devam ediyoruz bebek açısından herhangi bir sorun yaşamadım.
Damlafatma Aminehumamoms evet sol göğsümü son bir senedir emmiyor sadece sağ göğsümü emiyordu yarın 2 yaşına gireceği için bir haftadır sütten kesmeye çalışıyorum. Benim bir iki arkadaşım da hatta tek göğüsle uzun süre emzirdi
Damlafatma Aminehumamoms tek sorun göğsünüzün biri küçülüyor diğeri büyük kalıyor ama emmeyi kestikten sonra eşitleniyormuş