Mce Eşim çok horluyor. Sonradan çıktı ama Bayadir var. Kızım ve ben uyuyamıyoruz sesinden. Artık çok sinir bozucu. Çocuk sesine uyaniyor ki çok haklı. Çözümü var mı?
Yesillimon Mce Var yumruk 🤣bazen canıma tak ediyor kendimi çevirmeden elimin tersiyle patlatiyorum kalk git salonda yat diyorum gerçi salona göndermekte çözüm değil yine ses odaya kadar geliyor 😁
mematiii Mce bak şimdi bende yaptığım şeyi anlatıyım burnunu tıkıyorsun bekliyorsun he bitti gibi oldu yeniden mi bu seferde ağzını açıyorsun ağzından horluyorsa çorap sok zaten ozaman horlamayı keser
yesim58 Mce hahahahah şuan yan odada kükrüyor resmen bi yandan çocukla uğraş uyutmaya çalış bi yandan horlama sesi artık beyaz gürültü açıyorum duymuyorum iyi oluyor 😂😂
Gul-42 Mce ayrı yatıyorum ınatla tedavı olmuyor uykusuda cok agır ıtıyorum vuruyorum burnunu sıkıyorum banamısın demıyor
Mce Yesillimon oo salondan da geliyorsa 🤦bizim o kadar değil ama gerçekten zaten bebekten dolayı uykum bölünüyor ekstra horlamadan da uyuyamayinca sinirim bozuluyor 🤦
Yesillimon Mce Çok sinir bozucu cidden bazen birden kukruyor çocuğun da benimde ödümüz patlıyor ama dua et senin ki o kadar değilmiş 😁yastığı yüksek tut bide hep yan yatsın belki işe yarar
Mce mematiii valla sinir geldi zaten yapabiliirm uyuyamadim hala çocuğu uyandırdığı için. Doktora gitsek belli çözüm olmaz mı ya
Gul-42 Mce dön dönnnnn itmekten yoruldum cozum ayrı yatırıyorum yapacak bırsey yok tedavı olmuyor eee bende sabah kalkıyorum uykumu almam lazım
mematiii Mce Yok canım doktora gitmedim ben kendi yöntemimde şey yaptım hallettim Yani çok yorgun olduğu zaman genelde böyle oluyor ona böyle çözüm buldum
Marianne Mce horlama aparatı var. Bunu öneriyorum. Horbay Horlama Aparatı https://app.hb.biz/3GM0FgdWe0TL