nupel47 Kandil günleri oruç tutulur mu ? Siz tutacak mısınız ? (mevlid kandili )🤲 cumartesi tutacaklar var mı ?
Noname21 nupel47 cumartesi tutarım belki ben kaynanam ya bir gün ya üç gün tutmak gerekir diyor üç gün tutarım cmt-pzr-pzt
nupel47 asell13 bugün gectı artık yarına tutarım inşallah teşekkür ederim 🙏 siz herhangi bir şey dağıtıyor musunuz işte ekmek baklıyat falan bır arkadaşım bırşeyler dağıt o gün dedi var mı bilginiz
asell13 nupel47 evet kandillerde dağıtırız ben genelde helva kavururm yakınlarımı çağırırm veya toplanırız ibadetimizi ederiz ben kuran okumayı bilmiyorum dinlerim namaz kılınır salavat okuruz dua ederiz rabbimden bol bol isteriz sizede nasip olur inşallah
nupel47 Noname21 Bende öyle duydum bugün işlerimi halledeyim bende öyle yapayım peki kaza oruçlarım da var nasıl nıyet edılır onları mı tutacağım yoksa nıyetı farklı mıdır?
nupel47 asell13 Amin inşallah bende dağıtacağım oturduğum binada inşallah güzel bir gün yaşarız o gün 🤲🫶
Noname21 nupel47 o kaza yerine geçmez bence benimde var ama bu borç orucu değil sevap için kandil niyetine oruç yutmaya diye niyet edin
nupel47 asell13 ikimizinden birinin duası kabul olsa ıkimizde şanlısyız 😃🫶 edecegım sen de bana dua et lütfen içinden geldıgı gibi bende en başta sana edeceğim 🤲