selinbati Kızlar oğlum9 aylık. 2-3 gecedir sadece geceleri boğuk bir şekilde öksürüyor. Hasta desem değil gündüz öksürmüyor zaten. Evde sigara içilmiyor. Neden öksürüyor olabilir?
Duru44 selinbati Oda nemliyse oluyor Bizimde aynıydı sabah bişey yok odaya girip uyudu an öksürük başlıyordu ben buhar makinası aldım onu sabaha kadar çalıştırınca öksürmüyordu
EgemenAtam selinbati Benim oğlumda 16 aylık ve doktoru alerjen bir yapısı var dedi ve genizetinden de şüpheleniyor.18.ayında baktıracaz ve evet gece öksürük krizleri oluyor bazen.
selinbati Duru44 yaaa olabilir doğru teşekkür ederimmm bir de ben burnunda sümük varsa ondan olabilir diye düşünüyorum çünkü burnunu asla temizleyemiyorum:(
selinbati 06mmo sanırım geniz akıntısı var ya öksürdü şimdi balgamlı gibi böyle dolu dolu öksürdü of ben hastalık konusunda çok pinpirik biriyim Napcam şimdi….
defnemsiii Alerjik semptomlar da tetikliyor bilginiz olsun ayrıca başka bir bulgu yoksa çok endişe etmeyin hasta değildir 🌸
defnemsiii İsterseniz doktorunuza götürün geçmeyen öksürüğün altında illa bir şeyler vardır İnşallah bir şeyi yoktur da 😇