Snglkargc_0107 Kızlar bebisim 14 aylık denize götüreceğiz sizler nasil yaptınız sudan çıkınca yıkamak gerekiyor tuzlu suyla bekletmemek için o süreç nasıl geçti götürenler yazabilir mi
karamellipuding Snglkargc_0107 geçen hafta tatildeydik. 18 buçuk aylık kızım ilk gün deniz sonrası plajdaki duşta yıkama gafletinde bulundum yavrum çok üşüdü🙁 sonraki günler deniz sonrasında güzelce kurulayıp üzerine birşry giydirerek veya şemsiyenin altına oturttum şükür sıkıntı olmadı. Kızımın teni çok beyaz ve hassas şükür sıkıntısız tatil geçirdik
06mmo Hiç de yıkamadım denizden çıktı kuruladım üzerini değiştirdim kumla oynadı. İlk günler dene eğer yanıyorsa yıkarsın ama sorun yoksa tatili kendine zorlaştırma
Snglkargc_0107 06mmo gerçekten bi onu düşünüyorum dediğin gibi yaparım olmadı orda soğuk suyla da yıkamak istemiyorum
Snglkargc_0107 karamellipuding çok şükür ki bisey olmamış bende o suyla yıkamak istemiyorum üşütüp hasta olmasın diye olmadı kurulayıp giydiririm bende
karamellipuding Snglkargc_0107 hem üşütebilir hem de su fobisi olabilir. Biz odaya geçerken ayaklarımızı yıkarken bile kızım onu yine yıkayacağımızı düşünüp ağlamaya başlıyordu. O yüzden hiç gerek yok bence
Snglkargc_0107 karamellipuding evet doğru diyosun zaten arada duş aldirirken ağlıyor en iyisi kurulayın giydirmek ekstra bi durum olmadıkça