aysegul_my Elif34nur ben aldım 3lü bilmiorum ya pek düzenli kullanamiyorum ama arada aklima geldikce süruyorum ayni gibi cildim pek övüldügü kadar yok
misskokulummm Elif34nur bilmiyorum hiç kullanmadım ama öyle muhteşem ötesi bir ürün olduğunu düşünmüyorum
nevarbe Elif34nur ben 3 tane serumunu almıştım faydasını görmedim düzenli kullanmama rağmen övüldüğü kadar değil boş reklam bence 🤷♀️
durukusunannesi_ Elif34nur o kadar ucuz ürünün iyi olma ihtimali yok ya bir zamanların procsin i gibi diye düşünüyorum ben iyi markalardaki fiyatlarına bakarsan özellikle
cihangirgozde önermem kore değil türk markası kore markası gibi pazarlıyor kendini buna rağmen fahiş fiyatlı ve içeriğinin kötü olduğunu duydum. önerim biraz fazla verip yves rocherden ürün almanız ihtiyacınıza göre. sık sık indirime giriyor
cihangirgozde Elif34nur evet güneş kremini vs kullandım içeriği temiz en azından. bioderma gibi eczane markaları daha iyi tabi onlara da bakabilirsiniz. tam olarak neye ihtiyacınız var size öneride bulunabilirim istersiniz
Deletedmom_215 Elif34nur ben bunla ilgili kötü yorumlar duymuştum bir influencerdan sakın almayın diye. Kore markası gibi kendini gösteren bir türk markası imiş.
karaniremm Elif34nur cildim iğrenç oldu sakın alma suratım iğrenç oldu ya allahın cezası serum yüzünden yeni aldım bende berbat bişey