Efrabusra Bebeğim 2 buçuk yasında geceleri yatarken inek sütü içiyor ama içtikten sonra son bır aydır kusuyor arada sebebi sizce ne olabılır başına gelen var mı ?
beyzzsenturkk_ Efrabusra kızım 19 aylık bende denedim 1 yaşından sonra ama kabul etmiyor ağır geliyor ve artık sütler bana masum gelmiyor yerine bildiğimiz birinden süt alıp kaynatıyorum gün boyu ayran yoğurt tüketiyor kefir olarak tüketiyor hala süt içemiyor bence zorlamayın bu sekilde deneyin
[silindi] Efrabusra birde yoğurt yediği gün takip edin kusmasada farklı bir belirti varmı diye laktoz intoleransi olabilir, laktozsuz süt deniyebilirsiniz
Efrabusra beyzzsenturkk_ ya zaten açık süt alıp kaynatıyorum severek içiyordu hala yatarken içmeden uykuya dalmaz ama bilemedim ya reflü gibi bişey mi var acaba
Efrabusra beyzzsenturkk_ valla çocuk abur cuburdan çok meyve sebze yer öyle asitli şeyler içmez yağlı yemekden ziyade dıkkat ettiğim şey akşama kadar yemek yiyor sıkıntı olmuyor ama gece uyku saatinde bir bardak süt içiyor sonra olanlar oluyor gaz yapıyor herhalde
Efrabusra hellokitty8 ne yapacağım kusura bakmayında çocuk 2 buçuk yaşında herseyi siz biliyorsunuz en iyi anne sizsiniz degilmi farkındaysanız çocuk gece yatarken süt içmeden uykuya dalmıyor okuyun öyle yorum yapın
hellokitty8 Efrabusra En iyi anne benim diye birşey iddia etmedim. kusuyorsa vermeyin başka bir çareye bakın çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız, yorum yapmamızı istemiyorsanız buraya soru sormayın soruyorsanız herkesin fikrine saygı duyun , bye bye
Ucansupurge Efrabusra İnek sütü reflü yapıyor özellikle yatmadan önce icirmeyin diye tembih etmişti doktor.
Themom_ Efrabusra inek sütü artık hiç masum değil reflü olmuş olabilir. İnek sütü yerine başka çözümler deneyin doktorunuza danışarak devam sütü gibi.
Efrabusra Themom_ artık öyle yapacağız muhtemelen reflü oldu çocuk doktorumuz verme bakalım bi hafta kusacak mı yine dedi
butterflyy_ Efrabusra bir çocuk doktorunu dinlemiştim 4-5 yaşlarında çocuk annesi süt içirirmiş çocuk her içtiğin de karnı ağrırmış sonra çocuk anne süt içmek istemiyorum ayran olarak ver demiş ondan sonra çocukta karın ağrısı geçmiş siz de zorlamayın iner sütü ağır evet çocuğunuz daha küçük ayran kefir olarak verin
yoncaburak Efrabusra inek sütü reflüyü tetikler ve gece içirilen inek sütü öksürüğe sebep olur reflüde zaten geri gelıyordur bogazına degınce ögürtüyor olabılır