dryglnc Kızlar oğluma hep aynı şeyi yediriyormuşum gibi kahvaltı seçeneği bulamıyorum. Neler yediriyorsunuz? Labneli omlet yapıyorum, bazen karışım yumurta sarısı, labne, meyve bulamaç veriyorum. Çeşit türetemiyorum🥺
dertlikaval dryglnc karışım olarak Avokado yumurta peynir pekmez Muz yumurta peynir pekmez Mısır unuyla muhlama yapıyorum bazen Bazen sahanda yumurta Bazen kaşarlı yumurta
kimbumadam dryglnc Sebzeli omlet Lorlu omlet Kuymak Kaşık dökmesi Keçiboynuzu unlu pankek , muzlu pankek Avokado Yulaf ezmesi Makarna lütfen pankek karışımı güzel Serpme kahvaltı domates zeytin haşlama yumurta
pozitifanne06 dryglnc 10 aylıkken zeytin, hellim/beyaz/lor peynir, tahin pekmez, patates püresi/haşlaması/patates tost, kabak, kırmızı biber, köy biberi, salatalık, yumurtasiz pankek, ceviz, havuçlu cevizli top, avokado vs yediriyorum
yoncaburak dryglnc pankek yapıyorum kakaolu vs omlet yapıyorum bazen lor peyniri ile bazen muzla bazen sade yapıyorum tahinle yumurta biraz da karbonatla karışım pişiriyorum onu verıyorum degsıık degısık hergun bseyler yapıyorum bende Tarhanalı yumurta yapmışlıgıöm var 😂