birkucukatahan Sibellalis alerjiye benziyor bir doktora gorunun bence hamileyseniz bide beklemeyin derim 🌸
Hohomoromu Sibellalis erkek üyeler olsa da olmasada burası internet bu ortama bu tarz şeyler yüklemeyin derim sizin tercihnz tabi de @adm fotoyu kaldırmasını rica edebılırsnz
canyarim @Sibellalis geçmiş olsun canim alerji olabilir,bişeyde uyarmam lazım bu fotoyu kaldır çünkü burda bazen erkek üyelerde olabiliyormuş ole gördüm bende bi yazıda yanlış anlama özel sonuçta canim 💞
canyarim @Sibellalis rica ederim canim ne demek,bende bilmiyordun eski postlarda gördüm bende bide googlede açık sayfa okuna biliyor
[silindi] Fotoğraf internete de düşüyor yani şu an Google'da arasanız bulabilirsiniz happykids sadece uygulamada kalmıyor internet üzerinden de tüm görsel ve yazışmalar açıkça görülüyor yani illa burada bir erkek olması şart değil
Rosemary Benim de karın bölgemde olmuşmuştu. Zaten atopik bi cildim vardı , hametan krem vermişti doktorum onunla nemli tutmuştum bolca o şekilde geçti. Ama önce bi doktorunuz görsün. Geçmiş olsun