Melek-yelgel67 Kizlar daha öncede post açtım ama kaynana görümce postlarindan kimse cevap vermedi 2 aylık oğlum var kafasının ön kısmında pul pul şeyler var araştırdım Konak napmam lazım geçmesi için yardımcı olur musunuz
Balloglumm Melek-yelgel67 şampuanı değiştir öncelikle bildiğim kuzenimin kızına d oldu o zeytinyağı ile yumuşatip taradı ince sert olmayan tarakla gecti
Anne_6 Melek-yelgel67 duştan bir saat önce bebek yağı ile yağlayın iyice. Duştan sonra da Bebek tarağıyla tarayın. Onlar kalkıyor. Bebeğin canı yanmıyor. Her duştan önce yağlayıp duştan sonra tarayın. Hemen geçiyor.
Dsedaa Melek-yelgel67 zeytinyağı sürün tersine tarayın geçiyor ara sıra bizde de oluyor hep böyle yapıyorum
Gamzeciks Melek-yelgel67 zeytinyağı sürün konaklı bölgeye. 5-10 dk bekledikten sonra konak tarağı ile tersine tarayın. Pıtır pıtır dökülüyor. Peşine yıkayın
Alara_5 Canım hersey den çok zeytinyağı daha iyi geliyo oraya sür sürekli ve yumusat tarağı varsa tara Bi kaç seferde geçer
Merveefemm Şapka takıyorsanız eğer hava almasını sağlayın belli bir süre takmayın konağı o tetikliyor bilginiz olsun
EcemKerem Melek-yelgel67 evet zeytinyağı da iyi geliyor ama ben doktorumun tavsiyesiyle eczaneden saf vazelin aldım duştan 1 saat önce sürüyorum mustelanın Konak şampuanıyla yıkıyorum sonra tekrar hafif nemli kalsın diye vazelin sürüyorum konaklar kendi kendine yumuşayıp düşüyor