Merve_dogan04 Kızlar lütfen yardım edin , dördüncü ay aşısı sonrasından bebeğim meme emmeyi red ediyor , geceleri uyuduğunda uyumu arasinda az emiyor ne yapabilirim lütfen yardım 😔😔
denizalismom Merve_dogan04 ayakta , ayna karşısında veya pilates topunda emzirmeyi deneyin . Biz ayakta emzirerek atlattık .
defnemiraybebek Merve_dogan04 4 ay aşısından sonra benim kızım da emmeyi tamamen bıraktı umarım senin öyle olmaz. Bu sürede mamayı şırınga ile ver mama içerlerken zorlansın ki sana geri dönsün. Farklı emzirme pozisyonları dene ve duşta teklif et bunlar umarım çözümün olur
Serenk Merve_dogan04 bende ayakta emzirdim bunu herkes yaşıyor emerken dikkatini dağıtacak şeyler olmasın etrafında yavas yavas düzeliyor
nurmuo denizalismom ben de ayakta bir de hafif zıplatarak aştım. Bi gece de duşta emzirdim iyi geldi bunlar size. Ama tabi ne bel kalıyor ne kol.
Merve_dogan04 Egeayse12 her uykudan uyandığında veriyorum en fazla 7 yada 9 dakika emip bırakıyor yeterli mi ona bilmiyorum 🥺
Nefesin_Annesi0 Kızımda neler yaşadım her yöntemi denedim adla pes etme ben kızımı yatağa yatırıyodum bende üzerine yüz üstü varıp göğsümü veriyodum çok saçma bi pozisyon ama ancak onu kabul etmişti
Merve_dogan04 Nefesin_Annesi0 denedim bu pozisyonu kaç kez ağzına alıp bırakıyor şuan aç yattı eşime doktora götürelim diyorum yok çocuk büyüyor olabilir gecem gündüzüm karıştı ilk bebek ne yapacağımi bilmiyorum 😔
Merve_dogan04 crybaby ayakda tutamıyorum, oturarak emziriyorum dizlerim Altan tutardı elimle de sırtını , bir ellede göğüsümu tutup veriyordum, dün denedim ayakda emdireyim ne ben iyi tutabildim ne de o tutunabildi
aybarsmehtap @"Merve_dogan04 merabalar benim bebeğim de aynı şekilde memeyi reddediyor uyuttuğunuz zaman uyandığında deneyin veyada biraz uykulu olduğu zaman deneyebilirsiniz. Ağladığında kucağınıza alıp sakinleştirin güzel sözler söyleyin siz ne kadar sakin olursanız bebek de o kadar sakin oluyor. Çoraplarını çıkarabilirsiniz bol bol ten teması yapın bebeğinizle inşallah işe yarar🤲🌸
Merve_dogan04 aybarsmehtap genelde uykulu olunca uyuyor mesela başı bir sağa bir sola çevirince emdiriyorum. Emzik emiyor ama onunla bir olgisi var mi
nurmuo Merve_dogan04 hiç korkmayın. Ayakta ya da oturarak emzirme pozisyonuna gelin birisi duş başlığı ile hafifçe bebeğinize su, size su tutsun. 5 dk olsa yeterli
crybaby Merve_dogan04 anladım her pozisyonda deneyin illa ki birini sevecektir benim bi amuda kalkmasının kalıyor bazen
aybarsmehtap @"Merve_dogan04 yok yok onunla bir ilgisi yok bence çünkü benim bebeğim 4 aylik olacak neredeyse 2 aydır meme reddi yapıyor bu aralar dahada çok olmaya başladı 3 ve 4 aydan sonra oluyor ne yazıkki ama sakin kalmaya çalışın bebeğinizi kucağınızda sakinleştirdikten sonra tekrar meme teklif edebilirsiniz
Merve_dogan04 nurmuo bunu bugün deneyeceğim, bu günlerde çok zorlamiyorum uykudan uyanınca emdiriyorum,her sabah uyandigim da hadi bu sefer tutacak umuduyla kalkıyorum😏