Ololo Dün gece bebeğimin burnu tıkalıydı doğal deniz suyu olan spreylerden sıktım geçmedi bugünde aspiratörle temizledim ama sürekli akıyor ses çıkarıyor nefes alırken çok sulu olduğun için ve uyuyamıyor sürekli uyanıyor önerebileceğiniz bişey var mı
tuvba97 Ololo Soğanı ikiye bölün üzerine karanfil batırın bolca, bebeğe yakın bir yere bırakın sabaha kadar, onca şey denedim en etkilisi bu oldu dilerim huzurlu uyur bu sayede bebeğiniz.🥰
aysegul_my Ololo odayi baya serin tut bebeginin üstünü ort ama odayi serin tut o zaman biraz acilir burnu bide ara ara serum suyu sıkıp çek ama 3den fazla yapma kac aylik bilmiorumki burun spreyi kullan desem bizimkid3 gecenlerde grip oldu komşunun kizindan kapti sabaha kadar 1 saat uyuyup 1 saat ağlayip uyaniodu cok zor bi geceydi ben evde diger cocugumun burun spreylerinden vardi bi kere sıktm biraz kuruttu ama ona rağmen uyumadi 9 aylikti o zaman
Maviorkide Sevgili anne en acil şekilde bir baby vac edinin serum fizyolojik sıktıktan sonra onunla çekin bebeğiniz çok rahatlar çünkü ağızla çektiğimiz aspiratörle efektif yani tam temizlik yapılamıyor