minikadam240_ Kizlar sarılık oldu bugün hastaneden çıktık ben 4 günlük bebeği nasılsın besleyecem emmiyor meme ucum yok sagiyorum çok süt yok kaç saatte kaç ml süt yada mana verecem
defnemiraybebek minikadam240_ sarılıktan sonda ben her saat başı emzirdim emdikten 10 dakka sonra mama yaptım öyle besledim bi 10 gün falan sarılığı tamamen bitince de sadece emzirmeye odaklandım mama vermedim sende saat başı en fazla 2 saatte bir besle meme ya da mama
jelibonnnn minikadam240_ Slikonlu göğüs uçları var onlardan al ve sık sık emzir canım. Uyanmiyorsa bile zorla uyandır en fazla iki saatte bir emzirmeye bak.
defne3 minikadam240_ bnmde göğüs ucum yoktu bizde sariliktan dolayı yattık hastanede sağıp sağıp verdim sonra silikon göğüs ucu aldım onunla emiyo 40 çıkınca birskturmaya caliscam ucu
defne3 Sırtını kası topuklarına vur burnunu çek uyanmasa uyku hali olarak ver sarılık uyutuyor geçince kalkar o zaten
defne3 Başlarda süt az olur emzirdikce sütun çoğalır sağım yap rezene çayı bestlak damla al dut kurusu yap iç tahinli helva ye bide bol bol su iç stres yapma herşey yoluna giriyor
ASnowflake minikadam240_ önce emzirşn sonra 30 cc mama verin 2 saate bir bu şekilde ilerleyebilirsiniz