MeltemErgn
[bilinmeyen] 37ye bile cıkmadı ateşi cok az nazlıydı o kadar .endişelenmeyın ☺️
deletedmom4842
[bilinmeyen] 2 tane oluyor diye hatırlıyorum bizde yan etki yapmadı ateş falan da olmadı yani o kadar korkulacak bir şey yok
MeltemErgn
[bilinmeyen] bi kac gun kullandım .ebe 4dama dedı ama herkes farklı kullnıyo.sayım yaptrmadan neye gore verdı dıye kullanmıyorm.
deletedmom4842
[bilinmeyen] Sanırım öyle hatırlıyorum 2 bacaktan vurmuştu kan damlası da kullanmayın bence paraben vs var kabızlık yaptı bize değiştirdim
MeltemErgn
[bilinmeyen] belki benım bebem kanlı canlı demi😂😂vermedım damla mıktarı kafamı karıstrdı birazda yakın zamanda soracaksanız bilgilendırebılırmsnz benıde
Kutayalp
[bilinmeyen] ates olmadı şükür ama
Huysuzluk oldu epey 3 gün oldu bugün
Kutayalp
[bilinmeyen] inşallah olmaz iyi düşünün iyi olsun
AysenDoga
[bilinmeyen] biz 1 hafta önce olduk daha önceki aşılarda çok ağlamıştı bunda sesini bile çıkarmadı. Sonrasında ateşimiz ve huysuzluğumuzda hiç olmadı çok rahat geçirdik. İnşallah siz de çok rahat bir şekilde atlatırsınız
Sgmzseda
[bilinmeyen] ikinci Aydan zor geçirdik biz 4.ayı ateş çok yapmadı da huysuzluk var bolca
ftmaerkn
[bilinmeyen] 3 gün önce olduk hiçbir yan etki olmadı zaten 2 ay aşısının karmasıymış bu 2 bacakdan vurulduk zatüre aşısıymış geçmiş olsun
Sgmzseda
[bilinmeyen]teşekkür ederim
cnnkrl
Merhaba dün 4. Ay aşımızı olduk. Ateş yok ama çok huysuz ve iştahsız. Yemek istemiyor. Normalde iştahı iyiydi. Moralim bozuldu. Geçer mi?