Minel-inannesi cansuyagmur ay sormayin baya 18aydan baslamisti kupe istegi. Kolyeydi kunyeydi kandira kandira 21.ayda baya 2hafta felan aynaya gidip bakip benim yok diye uzulunce deldirme karari aldik. Simdiden gule gule kullanın ☺️
lidokain cansuyagmur isteyince buyuynce kendi deldirsin kız anneleri neden kulak deldirmede acele ediyor. Şimdi anlamaz diyorsunuz ama anlıyorlar..buyuynce kendi isterse deldirsin. Göze hoş gelecek diye siz heves ettinz diye niye bu eziyet.
Ucansupurge cansuyagmur Kendi istediği zamana kadar deldirmeyi dusunmuyorum. Uzmanlar 4 yaştan sonra diyorlar.
irem127 iki_prensesannesi benim bebeğim de 8 aylık korkuyorum deldirsem mi tavsiye ediyormusunuz çok canı yanar mı?
iki_prensesannesi irem127 canı yanmiyo ya sadace soğuk sprey sıktıklari için korkuyorlar ama mesela şuan biri 4 yaşında diğeri 2 yaşında kupelerini falan biliyorlar
mutlubibekleyis Dilaylaa sprey sıkmadılar mı veya işe yaramıyor mu, ben de kendime istiyorum ama acısından korkuyorum yaş 27 😂
Sena__41 cansuyagmur ben 10 buçuk aylıkken deldirdim hiç yara falan da olmadı çok şükür 2 buçuk ay sonrada küpelerini degistirdim