Merhaba öncelikle çok çok teşekkür ederim. Çarşamba günü bebeğime pavlik bandaj takıldı ve tam 1 günümüz zehir oldu. Öyle ağladı öyle ağladı ki sabaha kadar 1 gram uyuyamadık ailece. Moralim bozuk şekilde bloglarda pavlik bandaj kullanan annelere bakarken perşembeye girdiğimiz gece saat 02:00 suları Hakan Atalar hakkında yazılanları okudum. Daha fazla araştırmak için forumda arattım. Sadece perşembe günleri orda olduğunu duyunca gece apar topar karar verdik eşimle, işten izin aldı. Sabah 06:30 gibi hemen evden çıktık. Randevu olmadığı için epey endişeliydik. Gazi Hastanesi 5. Kata çıktık. Öğretim Üyeleri Sekreterliğinden sıra alıp 500 tl yakın bir ücret ödeyip Hakan Hoca’dan randevusuz şekilde giriş alabildik. Hiçbir sorun çıkmadı kolayca aldık. Sadece 8 de mutlaka orda olmak lazım. Daha sonra muayeneye girdik ve bebeğimde asla açıklık olmadığını, kalçasının sağlam olduğunu öğrendik. Oysa Etlik Şehir hastanesi ultrason görüntüleri ve raporları elimde hala. Bize 14 Şubat tarihinde sağ bacakta 2 cm açıklık, solda sınırda denildi. 12 Mart günü bandaj takıldı feryat figan oldu bebeğim. Ağlamaktan bayılacaktı artık. Bu duruma dayanamayıp denemekten ne çıkar diye ani kararla sizlerin sayesinde Hakan hocaya gittik. Kendisi Gazi Üniversitesi Ortopedi Anabilimdalı başkanı imiş. Profesörden de ötesiydi. Odasında ultrason cihazı ile kendisi özellikle sağ kalçasını sadece 10 dakika nefesini bile tutup milim milim inceledi. Sağ temiz açıklık yok dedi ve bize de gösterdi. Ona keza sola baktı uzun uzuna inceledi gözümüzün önünde. Yine temiz dedi. Ultrason fotoğraflarımıza kadar elimize verdi. Bandajı söküp attı. Gerek yok dedi. 2 ay sonra sadece tekrar kontrole gelin bi daha bakalım şüphe kalmasın aklınızda dedi. Öyle rahatladık öyle bi yük gittiki omzumdan size anlatsam inanmazsınız. Nasıl bir sevinçle çıktım oradan bilmiyorum. Uzun uzuna yazdım umarım okursunuz ama sayenizde bebeğim 1-1,5 ay takacak hiç çıkarmayacak dedikleri gereksiz yere takılan pavlik bandajdan kurtuldu. Nasıl teşekkür etsem sizlere az. Bundan sonra en ufak sorunda bile foruma danışacağım. Bandaj çıkınca bebeğim direk uyuya kaldı. Rahatladı. Gülmeyen çocuğum yüzü gülmeye başladı. Şu 1 ayda neler yaşattılar bize ! Cimere şikayetimi edeceğim mutlaka. Hala inanamıyorum. Yaşadığımız eziyetin tarifi yok. Prof Doktor Hakan Atalar (Gazi Hastanesi 5. kat) kendisine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Allah binlerce kez razı olsun.