Gulten27 Kizlar şimdi Didem arslani izliyorum da bı anne nasıl göz yumar kiznin ölmesine bile istiyr böyle biseye sebep olur ya aklım almiyo vlh cildiricam herkez anne olmamalı ya hak eden gerçekten isteyen olsun
Mom098 Gulten27 o köy yıllar önce 32.güne çıkmış. O köyde başka pislikler var. Twitter yani X ten de araştırınca çok fena şeyler çıkıyor. Yani ne anneye ne birine bahane bulamıyorum. O köyde ne oluyorsa herkes susuyor. Susturuluyor. Didem arslan gibi programlar aracılığı ile bu farklı yansıtılıyor. Zaten yayın yasağı da o köyün pisliklerini temizlemek için getirildi.
ENERCII Gulten27 Didem Arslan algı yaratıyor. Söylenenler bence asla onun söyledikleri gibi değil. 72 nüfusu olan bir köyde böyle bir şey mümkün değil. Aile zaten tanınan bir aile ve ben anne ve amcanın buna cesaret edeceklerini düşünmüyorum. Narinin cesedini dereye götüren itirafçı bunu iddia etti. Köyde dedikodu dönüyor dedi. Zaten köydeki herkes Güran ailesine çalışıyor. Tarla vs hepsi işçisi. Sizce böyle bir durum olsa duyulmaz mı? Sizce o anneyi köyde barındırırlar mı?
Gulten27 Mom098 allahlarindan bulsunlar ya vlh ne biçim vicdaniz inslanlar kimseye güven deden bisey kalmamış öz amca ya öz amca
Mom098 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU az önce paylaştım. Twitter’dan daha çok şey okursunuz buradan çok paylaşmak istemiyorum. 🙏 Domuz bağı ile öldürülen cesetlerle doluymuş o köy. Yani köy köy değil…..
Mom098 Gulten27 çok kıyılmış. 3 tane isimsiz çocuk mezarı varmış. Kim bilir neye kurban gittiler? Allah’ım sen evlatlarımızı koru.
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Mom098 kansızlar ya kim bilir neler dönüyor o köyde. Kız çocuklarını tek tek kurban ediyorlar herhalde 😮 Allah ıslah etsin, kimsenin konuşmamasından, ağız birliği yaptıklarından belli kaç gün oldu hala narine ne olduğunu açıklayamadılar
Mom098 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU evet aynen öyle Allâh bildiği gibi yapsın. Rabbim evlatlarımızı korusun.
myferimah Deletedmom_1111 ayy ciddi mi Ben onun gerçek şeyleri söylediğine inanıyordum ya Sadece narin için o programı açıyorum valla
eylulcakir Yayın yasağı denen şey olayın üstünü kapatmak için değil soruşturmayi daha sağlıklı yürütebilmek için yapılır arkadaşlar olay zaten çözülünce herkes her şeyi öğrenecek