ikiaslanannesi 2 yaşındaki cocugun neyinden tahrik olunur ? ALLAH ASKİNİZA CEVAP VERİN 2 YASİNDAKİ COCUGUN NERESİNDEN TAHRİK OLUNUR ?????
mondecaidensecmeler ikiaslanannesi çocuk bile degik bebek soylenecek çok şey varda buraya yazılmıyor maalesef
Ucansupurge ikiaslanannesi Gerçekten artık bu haberleri görünce dayanamıyorum yüreğim parçalanıyor. Bu insan kılıklı seytanlarla aynı toplumda bulunduğumu düşündükçe deliriyorum. Anksiyetem coşuyor yoldan geçen insandan bile şüphe duymaya başladım artık. Bir insan bir çocuğun canını nasıl yakabilir ya çocuk lan cocuk
sezer2022 ikiaslanannesi komşusuna bırakıp hastaneye gitmiş galiba anne 😞😞 okudum tüylerim diken diken , gözlerim yaş doldu Allah bin belanızı versin, idam gelsin, cehennem ateşinde kavrulun, inşallah sorumlular tutuklanınca döve döve sakat bırakır
SevimliHayaletCasper ikiaslanannesi şeylerini kesip kendisine sokacan. Bunlar var ya insan kılığına girmiş şeytan başka bi açıklaması olamaz yani. Can çekiştirerek gebertmek gerekiyo bunları insallah içerde gereğini yaparlar
ikiaslanannesi mondecaidensecmeler daha narin’in acısını unutamamışken Bir de bu geldi şimdi hangisini üzülelim hangisine sesimizi çıkaralım hangisine bağıralım bu ülkede adalet sadece kamuoyu tepki gösterince mi işliyor anlamıyorum
ikiaslanannesi Elim ayağım titriyor sinirden ben bu ülkede gönül rahatlığıyla çocuk yetistiremeyecek miyim ? Atatürk’ün emanet ettiği ülke bu hale nasıl geldi ? Neden cezalar caydırıcı değil?
ikiaslanannesi Ucansupurge bebeğin cinsel istismara dayanamayıp vefat ettiği haberleri var bakanlık açıklama yapmış onlar da yazmışlar vefat etmiş diye
mondecaidensecmeler ikiaslanannesi ülkede adalet sadece bir kelime maalesef narin olayı bile hala araştırıyorken birde bunlar cikiyor. Buraya tonlarca küfür yazardım ama işte ama maalesef
Ucansupurge ikiaslanannesi Evet okudum yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı diyordu haberde. Gerçekten artık dayanamıyorum böyle bir ülke nasıl olur ya yemin ederim ağlıyorum şuan.
garfield_ ikiaslanannesi ben görmedim kızlar kim niye yapmış tvye bakamıyorum bu aralar Allah ıslah etsin
Sezgisel ikiaslanannesi Ülkenin kurucusu “çocukları korumak vatanı korumaktır” demiş zamanında. Biz ne çocuklarımızı koruyabildik ne vatanımızı.
ArvenMom ikiaslanannesi dün gece şu olaylardan sonra bir hastanelik olmadığım kaldı artık ya bu tarz olayları ne midem ne kalbim kaldırmıyor Allah herkesin belasını versin ya buna Çanak tutan herkesin hükümet de dahil devlet de dahil Her şeyi görüp bilip sessiz kalınması hiçbir şeyin çözümünün olmaması insanların bu hale gelmesinin en büyük sebebi hiç kimsenin yatıracak yeri yok hiçbirini mezar kabul etmeyecek Allah görüyor
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Deletedmom_1111 hakkıyla anne olanlara saygısızlık anne ifadesi bile. O bebeği korumakla yükümlüyüz. Ya dünyaya gelmeyi onlar seçmiyor biz istiyoruz o zaman bakacaksın, koruyacaksın, sahip çıkacaksın. 2 yaşında ya daha bebek bebek yani
Bebegim_28 ikiaslanannesi ne var yani şunu yapan adamın ellerini bağlayıp, çünküne peynir suyu döküp fareleri salsalar üzerine kemirse fareler ohh mis gibi
aslananne27 ikiaslanannesi bebek çocuk değil bebek daha o😢😢😢 o annenin de babanın da Allah belasını versin artık idam gelsin yok sa durulmayacak ölüm ve istismar haberleri
biroglanannesii1 aslananne27 Allah eşime uzun ömür versin. Ama ona bir şey olsa evlenmem yani bir daha evladımı asla başka bir herife yakın koymam rabbim uzak etsin.