AdAyza Azolili oğlum için kullanıyorum ,Farklı Farklı markalardan aldım ama en çok Lcw den memnun kaldım
Selcan Azolili bende kullanıyorum canım memnunum terletme falan yapmadı hiç sıcak tutuyor ama gerçekten zibinla giydiriyorum ben sadece
Sarisin Azolili yeni aldım ben de çok güzel ısıtıyor bizim ev çok soğuk altına pijama da giydiriyorum hiç terlemedi şimdiye kadar ve üşümedi de
Yigitinannesi Azolili ben 2,6 TOG değerinde aldım nasıl giydirmem gerekiyo terletiyo mu üstüne bişey örtüyor musunuz
Selcan Azolili hayır üşümüyor şu an uzun kollu zibin giydiriyorum öncesinde yarim kollu giydiriyordum. Evimizde genelde 22 23 öyledir. Ama çok sıcak a alışık değil bebeğim. Birde uyku tulumu ona gore kalın yani
mrsoztomurcuk Selcan Hangisini kullanıyorsunuz acaba? 1,7 tog olanı kullanıyorum. Bende sadece uzun kollu zıbın giydiriyorum içine. Benim evim de 22-23 derecelerde. Acaba üşüyor mudur? 2,5 tog olanı mı alsaydım diyorum.🤔
Ebruko Ben kullanıyorum kızım için, bulutlu deseni cok tatlı 🥰 ve sadece uzun kollu zıbınla giydiriyorum, sabah çıkardığımda bacakları sıcacık oluyo . Üstüne birşey ortmeyin yazıyo etiketinde ama ben dayanamayıp besigin üstüne battaniye geriyorum
derinkus36 mrsoztomurcuk ben de 1.7 tog kullanıyorum ev 22-23 derece sadece uzun kollu zıbın giydiriyorum. Terleme olmuyor. Üşüme de olmadi ensesi göğsü sıcak oluyor. Üstüne de bişey örtüyorum.
Selcan mrsoztomurcuk benim ki de aynısı 1.7 tog yeterli geliyor 2.5 da çok kalın geldi bana. Çünkü sabahları falan üzerini değiştirmek için çıkardığında vücudu sıcak baya belli oluyor. Bence usumuyorlardir 😊
mrsoztomurcuk derinkus36 Aynen bende örtmüyorum üzerini vücudu da normal sıcaklıkta oluyor kontrol ettiğimde. Ama anne yüreği 🙈 Kendim yorgan kullandığımdan acaba bebeğim üşür mü diyorum. Teşekkür ederim içim rahatladı 🙏🏼
Yigitinannesi Selcan 2.6 aldık bizde kalın olur mu. Bedeni olmadi değiştirecem de daha düşük mü alsam
Selcan Yigitinannesi evinizin ısısına gore bakın yani bizim için kalın normal içinde kalın aslında mont gibi genelde 1.7 toglar falan yeterli geliyor. Kendi ortaminiza gore bi daha bakin isterseniz