yelizo 4.5 aylık kızım idrar yolu enfeksiyonu geçirdik hem iğne hem antibiyotik şurupla tedavi sürecimiz oldu. Bir hafta sonra tekrar… Suan sadece antibiyotik şurup ama bir haftada hiç kilo almamış. Sizce sütüm mu yetmiyor? Mama ile desteklesem mi?
rumeysahinn yelizo bazen kilo alımı duruyor hastalıkla alakalı olabilir 2 haftalık kilo alımına baktırabilirsiniz
yelizo Önümüzdeki hafta antibiyotik bittikten sonra yine kontrolü olacak ama bu süreçte desteklemeli miyim diye düşünüyorum
rumeysahinn yelizo sadece emziriyor hiç mama vermediyseniz vermeyin bence alışınca anne sütüyle doymuyor kullanmak zorunda kalıyorsunuz kilosu düşük mü sizi telaşlandırdı
rumeysahinn yelizo bence gayet güzel kilosu hastalık nedeniyle almamıştır emzirmeye devam edin duraksama dönemi de oluyor zaten eskisi gibi 1 kilo da almıyor her ay azalıyor artık
yelizo rumeysahinn normalde takilmazdim ama doktorumuz hmm kiloda almamis bu hafta diyince bi üzüldüm beceremedim mi yetmedi mi uzun emzirmedim mi sorgulamasi başladı ister istemez…
yldrm12 yelizo benim 4 aylık bebeğim 6 kilo. Yani bence sizinkinin kilosu gayet iyi. Artık büyüdükçe kilo alımı yavaşlayacak annesi. Hem 1 hafta almaz bakarsınız diğer hafta birden alır belli olmaz ki :)
rumeysahinn yelizo haklısınız merak etmeyin zaten ciddi kilo kaybı olsa doktor derdi takviye başlayın diye
yelizo yldrm12 çok haklısıniz teşekkür ederim… Ben muhtemelen hastalik dönemi kilo da almıyor diye üzüldüm, doktorumuz da öyle tedirgin söyledi ki… Herşey toluna horevek inşallah 🥰