Blikate oğlum 14 aylık olmaya 2 günü var. Tekerlekli herşeyi seviyor. Araba delisi. Römorgu var içine oyuncakları koyup ileri geri gezdiriyor. Ayrıyetten süpürge delisi. Oyuncağı da vardı kırıldı. Top çok seviyor. Ama sıkıldı sanırım artık. Salonun ortasında top havuzu var. Ona yürüme çalışması yaparken içine atlamaya bayılıyor 🤣 yavaş düşüyor diye sanırım. Sesli ve ışıklı oyuncaklara bayılıyor. Mesela fisher price linkimals geyik, tembel hayvan var çok seviyor. Fisher price ın köpeği var baya oynuyor onla da. Piyanosu var o da baya oyalıyor. Sonrasında tak çıkar şekilleri çok seviyor. Artık takmayı da yapıyor çok hoşuna gidiyor taktıkça. Halkaları da çok seviyor. Onları çıkarıp karışık takıyor. Bazen bizle doğru şekilde takıp çıkarıyor. Şekilleri içe atma oyuncakları var 2 tsne onları da çok seviyor. Ben dil çubukları aldım kutuya delik açtım ona doldurmayı da çok seviyor. Onun dışında kitap okumayı çok seviyor. Ama belli kitapları diğerlerini istemiyor. İstediği kitabı getirip okutuyor. Cırt cırtlı kitapları var. Cırtlarını çıkarıp bize veriyor. Hayvansa sesini duymak istiyor. Bazen takıyor bazen takamıyor. Aklıma gelenler bunlar bunların dışında da oyuncakları var da aklıma gelmiyor 🤣 onun dışında parkta oynarız. Arkadaşı çok onlarla bol bol vakit geçirir. Ve aşırı karıştırmayı seviyor 🫡
Bir de bu sıra yeni aktivitemiz müzik açıp dans etmek. Bayılıyor ona. Oturup izlerken dans ediyorsam kucağıma geliyor onla dans ediyoruz.