yaseminoztr Bebegim 1.5 aylik ve saglik ocaginda d vitamini hic verilmedi kullanmamiz gerekiyo mu sanirim basinda ki gecssin diye kullaniliyomus yoksa ben kendim mi alayim eczaneden
aselSeren @yaseminoztr biz doğduğundan beri kullanıyorum iki aylık kızım hastaneden taburcu olurken çocuk doktoru yazmisti bir yaşına kadar kullanılacak diye biliyorum sağlık ocağı da yazıyor ama
Ecrnc yaseminoztr benim bebeğime devletin verdiği de oceanda yaptı. Ara vermiştim ocean alıp başladım 1 hafta bebeğin herseyi değişti resmen uyku yok gaz felaket bıraktım bende
ebruelanur yaseminoztr kaşıkla verecekseniz 4 direk ağıza damlatırım derseniz 3 ocean d3 en iyisi ve temiz içerik 😘
Ecrnc yaseminoztr yani bence tabi siz kendiniz bilirsiniz ama yaz ayındayiz bebekler dışarı çıkınca da d vit alıyo ben her gün dışarı çıkıyorum ya da balkonda oturuyoruz biraz
ebruelanur yaseminoztr benim tüm doktorlarım kullan dedi 3 farklı doktora gittiğim için söylüyorum 3 ü de kullan diyor 4 aydan önce de direk güneşe mağruz kalmasın demişlerdi ciltleri hassas