meliketayfun20 Kızlar ben aşırı unutkanım neden oluyor bilmiyorum eşimde der sen bilerek yapıyorsun dinleme anlama umursanmamak sende dıyor bende ne alakası var belki değerlerim düşük olabilir dedim ama anlamıyor dik kafalı kocam var başınızda böyle Bi durum varmı unutkanlık Dr gideyim kan tahlili vereyim adıyorum bu arada sinir stres içime atarım herseyı bunlarda yansıtıyor olabilir mı
Deletedmom_1111 meliketayfun20 B12 eksikliği veya dikkat dağınıklığı olabilir ilk Kan verin baktınız normal çıktı piskatriye gidin
Birdunyabircennetannesi meliketayfun20 B12 ime bile baktırdım hiç sorun yok Ama hayatında görüp görebileceğin en unutkan insanımdır
meliketayfun20 Birdunyabircennetannesi bende öyle bişey konusuluyor onu bile yanlış anlıyorum unutuyor belli bir dakika sonra 🫤
brsnn Bende öyleyim eşim bazen dalga geçer, ben bile kendimle geçiyorum nasıl geçmesin anlatmaya utanırım. O derce unutkanlıklar. Geçicidir inşallah,belki hormonlardandir.
brsnn Büyük ihtimal hormonlar yüzünden böyle olduk, kendinizi ezdirmeyin. Bir de kırıldığınızı söyleyin açıkça.