Themom_ Dün drmuz balık yağına baslayalım haftada 3 gün balık yemediği zamanlar verelim dedi.Newvit, moller’s veya ocean alalım dedi moller’s aldım. Ama ne zaman vereceğimi unuttum. Siz günün hangi zamanı veriyorsunuz?
KuzeyinAnnesi03 Themom_ bebeğiniz ne kadarlık acaba ne için önerdi balık yağını bende almayı düşünüyorum da
Themom_ KuzeyinAnnesi03 16 ay 19 günlük. Balık pek sevmiyor benim bebeğim o yüzden balık yemediği zamanlar haftada 2 veya 3 gün 5 ml vermemi istedi. Balık yediği zamanlar verme dedi.
omervemert Ben kahvaltıdan sonra veriyorum ikizlerime balık yağı ama uyku kalitesini arttırıyor diyorlar akşam yatmadan yarım saat önce vermek bunu denicem 😅möllers kullanıyoruz bizde 1
Themom_ omervemert şimdi verdm bende sizin yazdığınızı okuduktan sonra ara öğünü yemişti Bende dün bunu aldım eczaneden bunu verdiler möller’s diyince
talhacm Ya kizlar bende mollars aldım kapağını açmış bulundum henüz başlamadık. Buzdolabında duruyor kullanmaya başlasam birşey olur mu
Themom_ talhacm Buzdolabında saklayın kapağını açtıktan sonra yazıyor üstünde bende bir sey olmamıstır 🤷♀️
omervemert Bizde yeşil elmalı olandan aldık başta bu sizin kullandığınız aromasından hoşlanmadı ikililerin biri 😅
Themom_ omervemert Benim kız içti şimdilik bakalım biraz sersemdi calpol vermiştim ateşi var diye dün aşı oldu belki o yuzden anlamadı içti bakalım ins beğenir 🥲
omervemert Kapağını açtıktan sonra 90 günde bitirmeniz gerekiyor 1 yaştan itibaren kullanmaya başlamıştık biz suan ikizlerim 3 yaşında ben hergun bi tatlı kaşığı veriyorum doktorumuz öyle demişti
Themom_ omervemert 90 günde biter mi bu koca şişe ya 5 ml dedi doktorumuz bize 16 ay 19 günlük kızımda zaten
AslanAnnesii12 Themom_ 3 çocuğumda kullanıyor. Kızlarım 5 ve 6 yaşında oğlum 13 aylık. Kızlara 1 yemek kaşığı kadar oğlumada şırıngayla 2.5 cc şeklinde kahvaltı sonrası içiriyorum 🌸 bizimkilerde yeşil elmalı olanı severek içiyor