hayatgzl Kızım 2,5 yaşında bütün gece kustu ve sabahta ateş ve ishal başladı hiçbişe yiyp içmiyo haliyle ilaçta içiremiyorum asla varmı başına gelen anneler bi yol gösterin bana😞
Sedas00 hayatgzl çok geçmiş olsun bizde öyleydik ilk gün kusma ve ateş sürdü sonra geçti 1 hafta oldu ishali de yeni toparladı kusma için nane kaynatıp içirdim sürekli çıkarsa da 1 aaat sonra tekrar denedim içine bal katıp bol su vermeye çalıştım duş aldırdım gündüz sürekli ıslak bez koydum ayakları soğuksa çorap giydirdim tarhana çorbası içirdim nişastalı su içirdim birde probiyotik ve Ocean çinko takviyesi aldım patates püresi muz çorba 2 gün öyle beslendi neredeyse kusması bitince azar azar yağsız yemek yedirdim geçmiş olsun ❤️🩹
unknownlove hayatgzl bizdede vardı hemen o gün hastaneye götürdüm serum takıldı mide bulantısı için ilaç verdi ishal kesici verdi. Mide bulantısı için olanı bi gün kullandım kusması yok ishali devam ediyor sadece ateşide olmadı hiç şükür
hayatgzl Sedas00 teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Keşle benim kızımda bu saydıklarınızdan sadece bir tanesini yese şükredicem asla su harici birşey sürmüyo ağzına son çare tuzlu kraker verdim onu yiyor
hayatgzl unknownlove bende sağlık ocağına götürdüm 3 tane şurup verdi bidaha kusmadı ateşide çıkmadı ishalide geçti. Biranda olup biranda iyileşti desem yeridir
zeynep91 hayatgzl gecmıs olsn aynı dertten muzadaribiz bzde bugn kusmada başladı size hangi ilaçları vermslerdi
hayatgzl zeynep91 baya zaman geçti üstünden canım hatırlamıyorım ya. Bulantı için şurup vermişti bide ishal için vitamin vermişti ama isimlerini hatırlamıyorum