Edanury Kızlar bebişleriniz kaç aylık neler yapabiliyo benim kızım 3 ay 18 günük sesli gülebiliyor sesler çıkarabiliyor yavaş yavaş dönebiliyor🥰 en çokta ana kucağında durmayı seviyo gece uyukularını deliksiz uyyabiliyo
crybaby Edanury 3 ay 10 günlük saatlerce ağlayabiliyor🤣 dönüyor yer değiştiriyor sırt üstü, kahkaha atıyor, ağı diyor ara ara, oyuncaklarını tutup ağzına götürüyor peluş ayısına sarılıyor , emmek uyumak istemiyor, huysuzluk yapıyor 🤣🤣
imaddesi Edanury 3 ay 6 günlük, sesli gülüyor, sohbetleri uzadı. Elinde bir şeyi tam tutamıyor. Tummy time da kafasını kaldırıp sağa sola bakabiliyor. Uyurken çok ağlıyor. Yatınca totosunu sağa sola oynatıyor henüz dönmüyor. Kucakta gezmeyi ççok seviyor
haticerva06 Edanury 3 ay 12 günlük nesneleri kavrayabiliyor,gülümsediğimizde anlayıp o da gülümsüyor,gece 1 kez uyanıyor,sohbet ettiğimizde o da bazen karşılık veriyor genelde gı ğı diyor🤣🧿💖
crybaby Edanury teşekkürler ☺️ atak zamanında sanırım baya yoruyor ama allahtan gece uykuları uzadı dediğiniz gibi az da olsa dinleniyorum
yaren1106 3 ay 1 günlük emmek uyumak istemiyor sürekli kucak istiyor arada gülüyor eşimle bana Ağu Ağu diyor elinde bisey tutmaya alıştı elini yiyor yahahah
forever06 Oğlum 3 aylık konuştuğumds gülüyor bazen uuuu agu vs kelimeler diyorum tekrarlıyo beni elleri sürekli azında ne varsa azına götürüyo bi bakıyorum battaniyesini emmiş eli ayağı hiç durmuyor tumy time yaptırıyorum uzun süre kalıyo bi gğn bi baktım yastıktan kendini aştırmış yeee uzanmış bağırıyo ordan oraya nssıl gitti 😁 eline bi kaç bebek oyuncağı veriyorum tutuyo sallıyor gazını çıkartmak için kucsma alıyorum ayaklarıyla karnıma basıp poposunu kaldırıyor çok yaramaz 😂😂😂