yamaniskom 5 aylık kızım doğduğundan beri aşırı gazlı. Yaklaşık 2 aydır meme reddi, ıkınma, bir kaç defa kakada kan, kaka hep mukusluydu. Bir kaç bebeği alerjik arkadaşımla konuştuğumda alerji olabilir diyorlardı. Kakasının fotoğrafını falan gördüklerinde bizimkinde böyle alerjik olduğu için diyorlardı. Hastaneye gittik alerji cilt testi yaptırdık. Yumurta ve süt ürünleri kızardı. Ama alerji doktoru söylediğim belirtileri alerjiden değildir diye tutturdu. Hatta gereksiz alerji bölümüne yönlendirdiler diye kızdı. O zaman aylar süren meme reddi emerken ıkınmanın sebebini araştırın dedim. Sonuç olarak süt ve yumurta diyetine gir dedi. Ben zaten uzun zamandır süt ürünü yemiyorum. Yumurtayı da kesince meme reddi bitti kızım hiç emmediği kadar dakikalarca memede kalıyor. Alerji maması da yazdı ama kızım sevmedi içmiyor. Kilosu sınırda biraz yedirebilsem belki toparlanır diyorum ama içiremedim. Yani alerji bölümü mama yazmaktan başka alerji olduğunu pek kabul edemiyor nedense. Kendiniz şüphelendiğiniz yiyecekleri kesip denemenizde fayda var