Sblatc Geçen gün saçını tararken gördüm kafasında vardı bu ne böyle bilen var mı bit falan değil galiba. Günlerdir evden de çıkmadık pikniğe gitsek ordan geldi diycem bi kaç tane vardı çok kötü oldum görünce. Kızarıklık kaşıntı falan yok
Sblatc zkusagianne inşallah değildir başka yok kafasında ama nerden geldi ki en az 1 haftadır evdeydik kimseyle görüşmedik
Eymelizan Bit canım birinden bulaşmış olabilir ilaç al geçer canım inşallah yataklara Filan girmemistir
Sblatc Eymelizan uzun zamandır kimseyle görüşmüyorum nerden geldi bilmiyorum. Ama internetten baktım bite benzemiyodu daha önce görmedim hiç
Sblatc Noname21 inşallah değildir ya şu an bi şey yok kafasında sürekli banyo yapan çocuk nasıl geldi bu
Sblatc findiginannesi_ ayy demeyin kanata benzer bi şeyi vardı sanki. Bazen dışarı çamaşır asınca üstüne konan küçük böcekler oluyo ona benzettim ben
Gul-42 Sblatc kesınlıkleeee bit tırnak aranızda basın çıt der tekrar tarayın baska varmı bakın pisliği varmı onada bakın çıt derse canlıdır
Noname21 Sblatc görülmez öyle bit yoksa da sirke vardır onlar büyüyüp bit oluyor bit şampuanı alın yıkayın ince tarak alın beyaz tülbente tarayın
Alpyigit3434 Sblatc bit canm bu eczaneden bi ilaç sprey al hemen geçer yumurtalarını bıraktıysa onlar canlanmadan