Yasemin_Tahir-Mete
Ayza
[bilinmeyen]
Akasyaa
TZA
Aşı pahalı olsada İnanki değer yaptırmaya bu halını görmektense, arkadaşlar öksürük en büyük belırtısı egerkı normalden farklı ve uzun öksürmeye başladıysa ve karnına baktıgınızda çok hızlı nefes aldıgını goruyorsanızda hemen cocuk acile gidin yakın olanlar bezmıaleme gelebilir en azından bi süredir bu şikayetle gelen hastalar oldugu ıcın bu virüs varmı yokmu hemen anlarlar,emdikten sonra kusma çok olmuyordu iştahsızlık başlamıştı, ve bulaşma durumu kalabalık ortamlardan, alılverış merkezilerinden,öksüren insanlardan falan bulaşıyormuş ,yaptıkları tedavı ise sık sık ilaçlı hava vermek ilaçlı hava almadığı arada normal oksıjenlı hava vermek meme iştahları azaldığı için serum takılı devamlı bırde Nabız ve solunum cıhazına bağlı ordan ölçümleri takıp edıyorlar ben bu kadar cıddı durum oldugunu Hiç düşünmemiştim üşüttü sandım sadecr öksürükten dolayı ama öyle degılmış neşesı falan yerındeydı ama şimdi öyle degıl doktorlar daha ilk başlatılmış o zaman dedı şuan çok nesesız ya uyuyor ta ağlama krızlerıne giriyor ıyıkı getırmısım hastaneye cunku ileri evresı degıldı daha bu Arada bu virüsü ilaçla tedavı edemıyorlarmış Allah korusun nefes kesılmeye gıtmesın diye hava verıyorlar kendı atlatarak dırenc kazanıcakmiş ıylesene kadar hava verecekler ve serum, diğer çocuklarla aynı oda paylaşılmıyor bulaşıcı olduğu için 2 yasa kadar olan çocuklara sadece aynı hastalığı taşıyan çocukla ayni odada kalabiliniyor, k. Bakmayın toplu cevaplamak istedım birde acılde 2 gün ayrıyetten kaldıgımiz ıcın şunu fark ettım hem bu vırus hemde rota virüsü salgını var yaptırabilirsenız rotayı yaptırın çocuklarınızada bebeklerın o hallerını görünce aynısı benım oğlumda tabi bilgilendırmek istedım yürek dayanmıyor siz önem alın barı