kirikkalp Sizde durumlar ne? Bu yaşlar da olan annelerim ? Zar zor uyutuyorum ağlayarak ya uyumayınca da huysuz oluyor herşeye ağlıyor çıldırmalık.. 🤦🏻♀️😅😵💫
ellerimt0mbikt0mbik kirikkalp Aynı durum,2 yaş bir aylık ,geçici bir durum olduğunu umuyorum . Hayır yattığında uyumuyor olsa ,ya da öğlede uyuduğu uykudan dolayı akşam uykusu sarksa uyutmayacağım .Öyle bir şey de yok. O yüzden biraz zorla,biraz ağlayarak uyutuyorum .
ddenzege kirikkalp 2 yaşta bıraktık gündüz uykusunu . Çok dırenıyordu uyumak istemiyordu zorlamadım . Sabah 8 de uyanıyor akşam 7 de uyuyor
Leylamleyla kirikkalp kızım 26 aylık haftada 5 gün uyursa öğlen uykusu iki gün uyumuyo Uyuduğu günlerde de zorla uyutuyordum ya ağlayarak ya da dışarıdayken ama evde mutlu mutlu uykuya giden çocuk gitti bende artık zorlamamak istiyorum çünkü gündüz saat 3 de ancak uyuyordu beşte uyaniyordu bu yüzden geç kalktığı için akşam 10 buçuğu buluyordu uykuya dalması İki gündür uyutmuyorum yani kendi uyumak istemiyor akşam 8 olunca mışıl mışıl uyuyo hemde 10 dakikada daliyo uykuya gece de bir yada iki sefer su içmek için kalkıyor bana da akşam zaman kalıyor işlerimi yapmak için ve çay içmek için
kirikkalp livanurvealpinannesi61 ağlayarak dediğim yani o şekil de uyuyup kalıyor sonra 🤷🏻♀️ Akşam da 8 de bayılıyor 😂
kirikkalp ellerimt0mbikt0mbik O yüzden biraz zorla,biraz ağlayarak uyutuyorum . Bende aynı tamam uyuma diyorum bu sefer de aşırı huysuz oluyor sürekli ağlıyor 🤦🏻♀️😵💫