meleksalpci Bebeğim dişlerinden dolayı sürekli ağlıyarak uyanıyor mızlanıyor sizce parol versem mi bebekler için iyi gelir mi birazda olsa ağrı mı yapıyor acaba diye düşünüyorum ?
Cisemcagan17 meleksalpci kaç aylık bebeginiz zeytinyağlı karanfil hafifletiyor ben tetagil veriyorum şimdiden bence bebeginizi agrı kesiciye alıştırmayın
bebegiminbesigicamdan meleksalpci evet parol iyi gelir ama dis bi surec haftalar suruyor haftalarca surup mu vericeksiniz ve daha 20 tane cikicak Alternatif cozumler deneyin
aysebb meleksalpci Geceleri ağladığında dişten dolayı uzun sürerse eğer mızmızlığı ağlaması ben veriyorum şahsen ağrı kesici şurup
meleksalpci bebegiminbesigicamdan evet şurup var evde daha hiç vermedim gündüzleri sorun yok da geceleri böyle olmaya başladı normalde uyanırdı ama sakin bir şekilde şimdi ağlayarak uyanıyor ondan bi bi fikir alıyım dedim:/
Cisemcagan17 meleksalpci 4. Ay atagındada olabilirsiniz eğer kesin diş diyorsanız eczaneden veya internet üzerinden tetagil verebilirsiniz en doğalı 10 tane fln karanfili ezin üzerine zeytinyağı dolapta bekletin bebeginizin diş bölgesine sürün