emosslina Bebeğim 6 ay 4 günlük tadımlara başladım ama hiç birşeyi kendi isteğiyle yemiyor hep öğürüyo ağzını bile kapatmıyo yutmamak için nasıl bi yol izlemeliyim aynılarını yaşayanlar var mı ?
3kedili2bebekli emosslina evet her bebek aynı çünkü tanımadığı bir şey veriyorsunuz katı bir şey 1 aya kadar uzayabilir bu durum tadina bakmış oluyor yine de 😊
Eylul301023 emosslina zorlamayın böyle alışacak yeni bir şeyle tanışıyor 7-8 aya kadar istemeyebilir sonra alışır
bilememolabilir emosslina 7.aydan bildiriyorum hatta 7.5 olduk durum yine aynı zorlamaylada olmuyor ne yapicam şaşırdım.
emosslina 3kedili2bebekli bilemiyorum 2 ayda 500 gram kilo aldığı için biraz endişeliyim tabi alttan 2 dişimizi çıkardık ondandır diyo herkes ama annelikten sanırım kaygım kilo alamıyor mu doymuyor mu ek birşeyler yese falan diyorum
3kedili2bebekli emosslina ek bir şey mama verebilirsiniz başka hiç bir şey şu an bebeğinize kilo aldırmaz ve doktora danışabilirsiniz evet az kilo almış ama buna doktor bilgi verse daha iyi olur