sezkrkmz Kızlar ben soğuk algınlığı nezle geçiyorum ayakta, 3 aylık bebeğimde benim yüzümden hapşurmaya öksürmeye ve burnu akmaya başladı ne yapacağım 😞
seyma10 sezkrkmz benden de bebegime gecmisti saglik ocağındaki doktor bronsit baslangici dedi korkuttu Allaha şükür 2 doktora daha gittim degilmis burnunu temizle dediler sirtina pıt pıt vur dedi doktor parolla antibiyotik yazdi cocuk doktoru gecti duzeldi bir an once git bence biz oyle boyle atlatiriz da onlar bebek savunmasiz daha
AnVN sezkrkmz burnunu boşaltın mutlaka hırıltı duyarsanız göğüste hastaneye gidin bebekte hızlı ilerleyebilir doktorlar 4 aydan küçük bebekten korkarlar bana hep öyle dendi benim bebeğim bronşit başlangıcı oldu ordan biliyorum ama ürkmeyin anlattım diye sadece çocuğunuzu takip edin göğsünü dinleyin anlarsınız sesi zaten. Hasta olarak büyüyecekler çok normal
Aselinannesi0655 sezkrkmz canım çok geçmiş olsun. Bence bebegin büyükmüş benim kızım 15 günlükken grip oldu ablasından geçti. Sadece burun açtım soguk buhar verdim 1 hafta da toparladı. Baby vac kullandım bi de arkadaki sekresyonu herşeyi çekip alıyo çok rahatlattı. Ve çok minikti ememiyordu. Bi yandan dikiş agrıö bi yandan emzirmeye çalışıyordum emmiyor nefesi gidiyordu nefes alamıyordu. Ama geçti merak etme sık sık aç burnunu