D21 Merhabalar gerçekten kilo muhabbetinden çok sıkıldım yani anlamıyorum zayıf olunca ne oluyor kilolu olunca ne oluyor madalya mı takıyorlar anneyi babayı üzmekten başka birşey değil hayır benim çocuğum kilolu zayıf fark etmiyor Bu övünecek bi durum değil ki güzel yetişsin iyi insan olsun ben bunun derdindeyim . Ama cahiller ile mücadele gerçekten çok zor kısaca anlatayım kızım 15 aylık kilosu şuanda 10.500 filan yürüyor ve çok hareketli doktorumuz da vermiyor sonuçta almaya devam ediyor dert etmeyin ayına göre uygun kilosu dedi . Çevrem de sürekli kıyaslama yapılmasından çok sıkıldım bi kere zayıf dersin iki kere ikidebir söylemezsin yani sürekli sizinki zayıf işte bizim oğlan şöyle yiyor böyle yiyor ayrıca kızımın alerjisi var süt ve süt ürünleri yumurta yeni yeni diyeti açmaya başladık yavaş yavaş ilerliyoruz yediklerimiz sınırlı yani sizinki yumurta yoğurt peynir ne bileyim bunları yiyemiyor nasıl vitamini alacak çocuk yani bende biliyorum yiyemediğinş ne yapsaydım yedirip çocuğun sağlığını mı riske atsaydım hangi anne baba çocuğu yemek yemesin ister akıl var mantık var zaten bende üzülüyorum bu konu da bi de boş boş konuşmalar canımı sıkıyor bugün kendi oğulları ile kıyaslama yapmak için başka çocuğu kıyasladılar kız çocuğuydı maşallah toplu neyse onların oğlu ile aynı aysalar işte kucakla bi Nasıl kilolu kendi oğlunu kucaklıyorlar sonra diğer kızı sonra dönüp bana senin kızdan kilolu bu diyorlar nasıl bi cehalet bende biraz geçti aradan sizin oğlanla aynı aydalar maşallah kız yürüyor dedim inadına o kadar sinir oldum hani bende onlar gibi oldum bi an ama sinir geldi artık sürekli bi yarıştırma durumu neyin yarışı neyin derdi bilmiyorum gerçekten bunu söyleyenler gerçekten herkesi kıskanan insanlar olduğunu düşünüyorum böyle cevaplar verince belki susarlar diyorum yaptığım yanlış ama artık öfkeme engel olamadım
pasaklisinkukuli D21 tek kilo olsa iyi kızımı sevenin ikinvi lafı benimki 1.5 uaşında kpnuştu ,benim yiğen zehir 2 uaşında hayvanlafı hep bilir ,bizim torun boylu postlu senin süt yaramamış vb vb annem dahil yapıuor bunu bıktımmmmm
333bd D21 hiç kafana takma canm sağlıklı olsunda boşver. Bak bana derlerdi sağlıklı olsun zayıf olsun sinir olurdum tamam derdim çocuk sağlıklı olsunda ama yesin kilolu da olsun isterdim. Sonra benim çocuk bi hastalandı bir hafta ateş ishal kusma çocuğun var olan kilosu da gitti her gece ağladım iyileşsin de yemesin tek zayıf olsun diye o yüzden boşver
Yncatc D21 önemli olan sağlıklı olmasın kızım çok kiloluydu ona hep ilerde yok öyle böyle olcak diyordular attı kilosunu 2 buçuk yaşına gelince dedikleri oluyor sanki sağlığı yerin olsun yavrularımızın yeter 🙏🏻
eso11 D21 cok şükür saklıları yerinde ya ben de dün post açmıştım baya ahladım gelişmiyor dediler Burada ki güzel anneler rahatlattı beni sagolsunlwr
D21 Yncatc zaten sürekli hareket halindeler kilo vermeleri çok normal ayrıca her çocuk kendine özgü yani genetik faktörler her şey önemli ama işte cahile anlatmak zor
eso11 D21 biz istemez miyiz kilo alsın olmayınca olmuyor bünyeleri farklı bebeklerim me yapalım biz de
Yesillimon D21 Böyle gerizekalılar hiç bitmez cnm emin ol ayrıca benim kızımda 15 aylık ve 10.50 kilo hiçte öyle zayıf durmuyor toplu duruyor ve ayına gore kiloları gayet iyi ki benim kızımda aşırı hareketli düz duvara tırmanan cinsten 😀hatta bazen diyorum Allah’tan hareketli yediğini yakıyor diye kimse kusura bakmasın obez gibi çocuk yetiştirip boburleneceklerine uzulsunler bence kuzenim sırf çocukları kilolu olsun diye sürekli hamur işi kızartma vs yedire yedire obez yapti cocuklari şuan pişman ama iş işten geçti kızı bu sene okula başladı çocuk eve gelip agliyormus anne sınıfta bir tek ben kiloluyum arkadaslarim benim gibi değil zayıf ince diye ben niye şişkoyum diyormus bence hiç takma ben zayıf çocuk tarfatariyim iştahı iyiyse yemek meyve yiyorsa sağlığı da yerindeyse varsın zayıf olsun hiç önemli değil ayrıca o sidik yaristiranlara da sende onlar gibi davran sürekli onların çocuğuyla başka çocukların kıyasla anca baş edebilirsin yoksa asla çeneleri durmaz.