simseklivekalpli Akşam tavuk tantuni yapmıştım. Hiçbir şey yoktu kusmaya başladım çocuklar da yemişti. Zehirlenme olma ihtimali var mı tek kişide çıkar mı🤔 hep aldığımız kasaptan aldım ama.
myarenb simseklivekalpli salgın olabilir geçen arkadasımla hamburger yedik tavukluydu, o ishal kusma geçirdi bana ve kızıma birşey olmadı. salgına yakalanmıs, zehirlenme olsa hepinizde olurdu tavuk çok çabuk belirti verir
beyzzsenturkk_ simseklivekalpli çıkar biz eşimle dışardan yemek yemiştik bana çok dokunmuştu günlerce kendime gelemedim iğne serum vuruldum eşim turp gibiydi
Yesillimon simseklivekalpli Tabiki olabilir mesela teyzem de tavuk yemistik annem babam ben zehirlendik teyzemle enişteme bişey olmamıştı bence acile gidin zehirlenmiş olabilirsiniz.
bittercikolata__ simseklivekalpli tavuk saguk algınlığı belli eder canım. Muhtemelen üşüttün tavuk yiyince belli etti
simseklivekalpli myarenb 6.30 civarı yedik zehirlenme değil o zaman. Çok kusan midesi bulanan insan olmadım gebelikte bile sayılı. Bir anda olup menüde de tavuk olunca panik yaptım 🤦🏻♀️
myarenb simseklivekalpli çok haklısınız dikkat edin, 2 gün sürdü arkadaşımın baya zor toparladı ama devam ederse acile gidip serum taktırırsanız daha kolay toparlarsınız geçmiş olsun 🌸
beyzzsenturkk_ simseklivekalpli yok size en son ne olduğu soruluyor ben yemek yemiştim ondan sonra oldu dedim cunku yemek daha yerken midemi bulandırmıştı serum takılmıştı iyi gelmemişti tekrar iğne yemiştim rengim solmuştu tavuk yemiştik sanırım sizde yemişsiniz bu ara piyasada tarihi bozuk et ürünleri cok ya
simseklivekalpli beyzzsenturkk_ 🤦🏻♀️ size de çok geçmiş olsun aslında doğrarken midem bulanmisti ama tavuk çok sevmem ondan diye düşünmüştüm. Baharat maydonoz vs derken tadını almadan yedim🤦🏻♀️🤦🏻♀️