_inar404 Benim çocuğum 2 buçuk yaşında Bir aydır bezlemedim tuvalete alıştırmaya çalıyorum Alişamiyor çok zorlanıyorum tuvaletinin geldiğini söylemiyor ama tuvaletini yaptıktan sonra tuvalete gidiyo ne yapmalıyım lütfen
Hacoks _inar404 _inar404 hiçmi tuvaletine yapmıyor peki neden bu kadar uzun süredir uğraştıniz eğer yapmıyorsa hani ilk 10ngun içinde yapmazsa tuvaletine hazır değil demekki dediler banada
_inar404 Hacoks tuvalete götürülünce yapıyor ben götürmesem söylemiyor ve altına yaptıktan sonra tuvalete gidiyor
_inar404 Hacoks her şeyi anlıyor bir şeyleri söyleyince anlayabiliyor ama tuvalette götürmekte zorlanıyorum bazen istemiyor
Hacoks _inar404 bazen oluyordu bizimfe ama rahatsız olduğu dönemlerde oluyor ama sürekli oluyorsa çok yoruluyosaniz bırakın isterseniz çok zor durum biliyorum iki arada kalıyorsunuz surekli
Fadikcee _inar404 o kadar uğraşmışsın vazgeçme baştan başlamak daha zor olur artık biraz net bir şekilde kızın tuvalete kendi gittiğinde söylediğinde ödül verin
_inar404 Hacoks yeni evin içinden ayrıldım 1 aydır eşiyalarim hepsi yeniydi yani yorgan yatak serdiğim yerde ne varsa 3 4 kere yıkadım yoruldum artık vaz geçmek te istemiyorum
Mikoiledikonunannesi _inar404 bizde başladık her taraf çiş gölüne dönmüş durumda 🙈 ne çise alissaydi ne de bu temizliği yapsaydım . 1 ayda çok uzun bir süreç hazır değil demek ki