gizemky Merhaba sevgili anneler bebeğim 43 günlük 2-3 gündür gündüzleri uyumamaya başladı aynı durumu yaşayan anneler var mı
Nyr195 gizemky dikkat edin gece gündüz ayırımını karistirmasin bazı bebekler gündüz uyur gece uyumaz .
Annelik9292 gizemky 12aralıkta doğum yaptım bende benim bebeğim de ne gece ne gündüz doğru düzgün uyumuyor bizim çok aşırı gazi var bugün hiç durmuyordu duş aldırdım sırf uyusun diye ama gaz sancısı bırakmıyor ki uyusa
Nevden gizemky hiç mi uyumuyor? Aşırı uyarılmış olabilir. Onyüzeen uyumuyordur, ilk esnemeden sonra yatağına koyun daha yeni uyandı uyumaz demeyin. Yendioğan bebekler sürekli uyur çünkü
gizemky Annelik9292 bende 10 aralıkta doğum yaptım iki gündür gündüzleri sürekli kucakta ve memede yerine yatırınca bağırıyor ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Annelik9292 gizemky benimde öyle geceleri kucakta uyuyor bende bitkin düşüp öyle uyuya kalıyorum rüya görüyorum😅eşim sesleniyor uyudun mu diye rüyada gördüm diyorum😅dayanacak gücüm kalmıyor artık gündüzleri de yoruluyorum iki çocuk daha var yalnızım