Hanımlar oğlum 29 aylık her gün sabır çekiyorum bazen dayanamıyorum kızıyorum çünkü doğuştan huysuz bir bebekti şimdi 2 yaş sendromu yaşıyoruz resmen… konuşuyorum söylüyorum ne laf anlıyor ne söz. İnatçı.. sürekli mıy mıy mıy. Eşim işinden dolayı hafta sonları geliyor sadece. Üstüne hamileyim doğuma 2 hafta kaldı 😂 psikolojik olarak aşırı yıprandım hani zor çocuk
Kolay çocuk vardır ya hah benimki zor olandan işte. Bebeklik zamanında arabaya binen çocuklar susar normalde bizimki arabada çığlık
Kıyamet olurdu siz düşünün. Bana sabır dileyin nolur. Bir de ne yapayım siz neler yapıyorsunuz Allah aşkına nasıl
Baş ediyorsunuz kriz esnasında ? Bi ara ekranı
Kestim 5 ay ekran vermedim. Şimdi azar azar veriyorum ama bu sefer de doyumsuz oldu. Zaman veriyorum zamanı dolunca ağlasa da ekranı kapatıyorum. Sonra 10 kere güzelce konuşuyorum. Çok yorgun olduğum zaman sabrım gerçekten taşıyor bağırıveriyorum
Üzülüyorum ama bende insanım 😮💨😩 farklı aktiviteler de yapıyoruz yazı yazmayı seviyor genelde kalem kağıtla uğraşıyoruz onun dışında. Yazı tahtası var onunla uğraşıyor, top yuvarlıyor vs. Ayy bak saat kaç
Oldu şiştim daha yeni uyudu 😮💨