Gulcin1827 Burun damlası kullanıyorum burun aspiratörüylede cekiyorum ama tam anlamıyla burnu bosalmıyor bu durumu yaşayıp çözümü olan annelerimiz var mı barsa tavsıyeleri neler söyleyebilirler mi
Meryu Gulcin1827 yatarken başucuna kuru soğanı ortadan bölüp üzerine bi kaç karanfil saplıyorum öksürük ve burna iyi geliyor ama tabi tam anlamıyla sorunu gidermiyor
Esrasargin Gulcin1827 serum fizyolojik dene hiç bir zararı yok doktorlar öneriyo her tıkandığında açabilirsin onunla hiç bir problem yaratmıyor. Burnu tamamen boşaltır
SalihinAnnesi Gulcin1827 serum fizyojik veya kaya tuzlu suyu enjektörle çekip, bebeğin başı yere bakar pozisyondayken bir burun deliğine suyu boşaltmayı deneyin. Diğerinden su geri akacak o arada baya temizleniyor burun
MrvMrv95 Bulunduğu oda nemli olması gerekiyo uyurken çok tıkanıyorsa başının altına ince bir yastıkla eğimli yatmasını saglayabilirsin bizimde çok oluyo o şekilde geciyo peteğin üstüne ıslak havlu koyuyorum ben
Cktha Gulcin1827 biraz tazyikli yapmak gerekiyor o dönem çok çekilmiyor ben korkudan yapamamistm dr gosterdi bayağı sıkmıştı burnuna