Selimselim Suya yüzey temizleyici döküp denedim, sleepy yüzey temizleme mendilleriyle denedim yok olmuyor. Neyle silsem de hemen basmayip beklesem de yerlerim ayağa yapışıyor. Ne yapabilirim nasıl bir çözüm bulabilirim
bucocukac_ Selimselim ben Arap sabunuyla siliyorum deneyebilirsiniz hiç böyle bir sorun yaşamadım sadece haftada bir çamaşır suyuyla her yeri siliyorum
seval2542 Selimselim çamaşır suyuyla mı siliyorsunuz genel de o yapıyor kaynar suyun içine sirke koyup silin hem iz yapmaz hem de yapışkanlı gider☺️
Nurci Selimselim lavabonun sıcak su kısmından dolduruyorum hem yapışma olmuyor Hemde yüzey parlak oluyor
jap Selimselim deterjanı çok koyuyo olabilir misin? Kaynar su Arap sabunu beyaz sirke yapıyorum ben yıllardır hiç yapış yapış olmadı
bademli_puding Selimselim deterjanı fazla koyursun canım bende fazla kaçırınca yerler yapış yapış oluyor ben arap sabunu beyaz sirkeyle siliyorum artık hem parlıyor hemde iz kalmıyor dene istersen 🌸
sevilcn Selimselim benim de mutfağım fayans olduğu için bu sorunu yaşıyorum sebep sürekli su damlıyor sizde de öyle bir şey olabilir mi bir de viledanizi çıkarıp makineye atın güzelce temizlensin
Selimselim sevilcn Banyom bu şekilde. Su damladıgı için mi oluyor neden oluyor anlamadım ama çok rahatsızım bu durumdan
iremtnrvrd Selimselim eski evimde benimde öyle oluyordu bildiğin kaynar suyla sildim geçiyordu bi süre sonra tekrar oluyordu
jap Selimselim bi kapağı tam doldurmuyorum ama bazı markaların kapakları küçük oluyo. Küçükleri tam dolduruyorum